Vitamínová bomba pro celou rodinu

Chuť a vůni nefalšovaného ovoce si rychle oblíbíte.

Poznejte i vy kouzlo odšťavňovačů!

Odšťavňovače si čím dál častěji získávají oblibu a to po celém světě. Kvalitní ovoce a zelenina z vaší zahrádky bude tou nejlepší ingrediencí pro výrobu domácích džusů, limonád, koktejlů, omáček, krémů a dalších.

Připravte dětem zdravý start do nového dne prostřednictvím ovocné šťávy. Už žádné konzervanty , nezdravé éčka, barviva, stabilizátory a mnoho dalšího. Dbejte o zdraví vaší rodiny a zainvestujte do odšťavňovače, který bude skutečným pomocníkem pro prevenci a pro posílení imunity.

Jak vybrat správný odšťavňovač právě pro vás?

Před samotným výběrem si představte, jaký typ ovoce a zeleniny , a v jakém množství budete nejčastěji zpracovávat. Povíme vám, který typ odšťavňovače je pro vás tím pravým.

Pokud budete na domácí šťávy často používat listovou zeleninu, bylinky nebo bobulové ovoce, je pro vás tím pravým tlakový odšťavňovač. Hravě si poradí nejen z výše uvedeným, ale také z citrusovými plody nebo ovocem plným šťávy. V případě, že budete odšťavňovat pouze citrusové plody, volte přímo citrusovače. Budete nadšeni skvělou výbavou pro jejich zpracování.

Odšťavňovače Catler si pro vysokou kvalitu zcela jistě zamilujete. Nevybírejte si pouze podle ceny, dívejte se také na životnost a vybavení spotřebiče. Stále více z nás dává přednost také odšťavňovači značky Phillips. Vyberte si podle svého a nezapomeňte prostudovat odšťavňovače Phillips.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *