Pár tipů pro nevěsty

Sen každé ženy se vám splnil, a váš partner vás požádal o ruku? Počáteční radost, chlubení se prstenem a nadšení vystřídaly starosti. Pokud si svou svatbu zařizujete sama, bez pomoci svatební agentury, čeká vás velmi náročné období. Zařízení parádní svatby je mnohdy práce na plný úvazek.

Na konci této trnité cesty plné čtení recenzí a dohadování s dodavateli vás však čeká jeden z nejkrásnějších dní vašeho života.

Na co by budoucí nevěsta při plánování dne D neměla zapomenout?

Určitě vybrat místo, datum, čas a téma svatby. Je skvělé, pokud celou svatbu provází jedno téma. Máte svatbu v přírodě? Bude skvělé, když s přírodní svatbou budou ladit i květiny a květinová výzdoba i svatební šaty. Honosná svatba na zámku si žádá luxusní svatební kytici a ještě exkluzivnější svatební šaty.

Pozvánky, svatební oznámení, dárečky pro hosty i svatební koláčky by měly být také v jednom duchu. Dnešní grafická studia jsou schopna zařídit, že košíčky na koláčky, na drobný uvítací dáreček pro svatební hosty, pozvánky ke stolu i svatební oznámení budou dokonale v jednom designu.

Seznam hostů určitě dáte s partnerem dohromady sami, ale seznam kvalitních a ověřených dodavatelů služeb už bude větší oříšek. Ono sehnat kvalitního svatebního fotografa, floristku, vizážistku, dopravu, restauraci, není zrovna jednoduché. Poptejte se svých kamarádek, se kterými službami byly spokojené. Nedejte pouze na recenze na internetu, aby váš svatební den dokonale klapl, dejte na doporučení.

Skvělým tipem ohledně fotografií je pořídit na svatbu svatební fotokoutek. Postará se o zábavné fotografie. Na svatbě se určitě nezvládnete postarat o všechny hosty, budete mít jiné starosti a tak zařiďte pro své hosty tuto moderní zábavu. Budete mít další kvalitní fotky do vašeho svatebního alba.

Ve fotokiosku je možné vybrat nejrůznější fotopozadí, a tak se můžete rázem se svým novomanželem procházet při západu slunce u moře, či se líbat na Times Square. Fantazii se meze nekladou. Hosté ocení nejrůznější vtipné rekvizity, jako jsou nápisy, knírky, škrabošky a paruky. Jistě vám připraví při prohlížení fotografií velké překvapení.

Fotografie z fotokoutku jsou skvělým doplňkem do svatební knihy hostů, kam vám svatebčané mohou nejen nalepit fotografii, ale doplnit ji přáním, či milým textem. Svatební knihy hostů nejsou u nás ještě tak rozšířené, ale je to skvělý tip, jak rozšířit vzpomínky na vaši svatbu.

Další věcí, kterou musí budoucí nevěsta kromě výběru oblečení, je organizace svatebních darů. Pokud si dary předem nezorganizujete, sejde se vám několik nepotřebných sad talířů. Nebojte se založit knihu na svatební přání, jsou na to i speciální webové stránky, kde uvedete, jaké dary byste rádi dostali. Hostům ušetříte starosti s výběrem dárků a vy dostanete pouze potřebné věci.

Nezapomeňte si také svatbu užít, vystresovaná nevěsta na fotkách určitě nebude vypadat dobře. Nenechte se zaskočit, když během vašeho svatebního dne něco nevyjde podle vašich představ. Je to první den vašeho společného života a nějaký ten malý mráček nevadí, takový je život. Tak hodně štěstí do vašeho manželského života!

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *