Šéf na grilu aneb škola vaření

Diváci si osvojí skvělé tipy spolu s chutnými recepty, jenž budou chutnat celé vaší rodině. Pořad Šéf na grilu můžete sledovat každé pondělí v 21:20 na Primě.

Naučte se i vy správně grilovat a nakládat maso, ryby i zeleninu. Na grilu můžete připravovat také cheesburger, hamburger i další. Staňte se mistrem v oboru grilování. Zdeněk vám k tomu rád dopomůže.

Vězte, že se vám budou sbíhat sliny a nadcházející víkend uspořádáte grilovací party. Grilování se v dnešní době těší vysoké oblibě, což také dokazuje velký počet diváků série Šéf na grilu.

Pár slov o Zdeňkovi Pohlreichovi

Znamý český šéfkuchař, který famózně ovládá kuchařské umění vlastní dvě restaurace – Divinis Ristorante a Café Imperial. Právě Divinis Ristorante je zařízena v italském stylu, což je patrné již od vybavení až po nabízené pokrmy. Sám Zdeněk se proslavil jako velmi populární moderátor televizních pořadů – Ano, šéfe!, Na nože! a v současné době pořadem Šéf na grilu.

Absolvoval výuční kuchařský obor, svoji kariéru odstartoval v pražském hotelu Stop. Po té odcestoval do Nizozemí a Austrálie, kde sbíral gastronomické zkušenosti.

Šéf na grilu

Pořad se stal velmi oblíbeným, podobně tomu bylo i minulých seriálů o vaření. Pokrmy i marinády jsou zpracovány z čerstvých surovin, bez práškových grilovacích směsí s glutamáty a jinými nezdravými látkami. Vše je zkrátka čerstvé! Šéfkuchař preferuje vysoce kvalitní grily Weber. Značka Weber je profesionálem ve svém oboru. Zapomeňte i vy na grilovací omáčky ze sáčku a připravte si tu svoji domácí. Pokud vám některý díl utekl, máte možnost jej zhlédnout na portále PrimaPlay.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *