Posilujte své zdraví nejenom díky síle přírody

Tak jako naše babičky můžete svou obranyschopnost zvýšit čistě přírodními postupy. Je celé spektrum nejrůznějších bylinek a rostlin, které naší imunitě prospívají. A jednou z takových je rakytník a z něho vyráběný rakytníkový olej. Jeho předností je hlavně vysoký obsah nenasycených mastných kyselin (zejména Omega-7), která dokáže pozitivně působit na funkce sliznic. Díky tomu může přispívat k posilování imunitního systému. Silný imunitní systém je větší jistotou, že naše tělo není tolik náchylné k onemocněním a lépe bojuje v případě, pokud je napadeno viry nebo bakteriemi.

Pokud hledáte kromě vitamínových bomb jiné způsoby, pomocí kterých je možné do organismu dostat potřebné látky, které se v běžné stravě většinou nenacházejí v optimálním množství, můžete vsadit na doplňky stravy. Ty je ovšem nutné pečlivě vybírat a sledovat jejich složení.

Ostrovidky patří mezi nejpopulárnější

ostrovidky-neo-t1Zajímavým doplňkem stravy jsou Ostrovidky NEO. Tento doplněk stravy obsahuje směs vitaminů, minerálů, karotenoidů a rostl. extraktů. Velice důležitá je přítomnost vitamínu A a zinku. Tyto látky příznivě ovlivňují normální stav zraku a to i v pokročilejším věku. Udržení optimální kvality zraku můžete podpořit i speciálními cviky.

Koenzym je potřeba!

koenzym-q-10Pokud bychom měli trojici prospěšných produktů uzavřít, je třeba zmínit také velice oblíbený Koenzym Q10. Jedná se o látku, která se přirozeně nachází ve všech buňkách lidského těla, kde hraje klíčovou roli při využití energie z potravy. Množství koenzymu Q 10 v organismu klesá úměrně s věkem a zajištění optimální hladiny koenzymu Q 10 je důležité pro zachování naší vitality,

Možnosti jak zajistit našemu tělu dostatek koenzymu Q 10 se opět nabízejí dvě. Prvním způsoben je, dodávat koenzym Q 10 ze stravy. Ne vždy ale máte jistotu, že je optimální denní dávka zaručena. Druhou možností je – vsadit na doplňky stravy. Dobrou volbou jsou v tomto ohledu kapsle s obsahem koenzymu Q

Výhodný je nákup přes internet

Kde všechny tyto doplňky stravy koupit? Řešením je internetový obchod Noventis.cz, který kromě pohodlného nákupu nabízí také další přednosti. A to nejenom skvělé ceny, ale i možnost padesátikorunové slevy při první objednávce. Pokud chcete ušetřit i na poštovném, stačí nakoupit nad 899 Kč a máte ho zdarma. A vzhledem k bohatému výběru to rozhodně nebude problém.

Autor příspěvku: admin

0 komentářů: „Posilujte své zdraví nejenom díky síle přírody

    lucka

    (19.3.2014 - 9:31)

    díky za tip, je to zajímavé, zkusím zřejmě ostravidky, protože to mi přijde dost vhodné…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *