Přípravek na atopický ekzém

Nabízí novou metodu a přístup k samotnému atopickému ekzému. Vznik této řady inicioval Martin Fuks, který se déle než třicet let, léčil s atopickým ekzémem a bezvýsledně. Celá řada tak vznikla především za cílem nezatěžovat organismus kortikoidy a jinými látkami. Studie, konzultace s lékaři, dermatology, farmaceuty a jinými odborníky mu pomohla vyvinout ve finále řadu přípravků.

Kouzlo výrobků spočívá nejen v pečování o pokožku z vnějšku, ale i zevnitř. Pokouší se pokožce dodávat potřebné látky komplexně, což má za účinek zlepšení a také velké změny na kůži.

Nyní po dvou letech si konečně můžete i vy vyzkoušet novou možnost přístupu k pokožce s atopií. Přípravky řady Protopan jsou pro vyvinuty především pro vás a vaši pokožku. Dokážou vaši pokožku hydratovat, aby se vaše kůže cítila lépe. Pomáhají například i na velmi suchou pokožku s atopií ke sklonu k šupinatěním. Přípravky jsou k pečování o celé tělo, jednoduše vytvořené a napomáhají k regeneraci, promašťování a ulevení pokožce. Aplikovat je můžete i několikrát denně.

Řada Protopan je jedním z nových způsobů, jak pečovat o své tělo a pokožku. Lidé s atopickým ekzémem mohou výrobky vyzkoušet a ulevit tak svým těžkým dnům. Celý sortiment najdete již teď na webových stránkách zde. Podívejte se, co by mohlo pomoci zregenerovat vaši pokožku právě vám.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *