Rodinná dovolená v karavanu

Chtěli jsme trávit čas jinak, než jízdou v autě a následném bydlení na nějakém penzionu. Proto jsme nakonec zvolili jako dopravní prostředek, a zároveň i bydlení, obytné auto.

Díky obytnému vozu jsme mohli jet kamkoliv

To nám půjčila půjčovna karavanů Hykro za velmi dobrou cenu. Stejně tak ani nebyl problém s délkou půjčky, neboť jsme mohli mít obytný vůz na tak dlouho, jak jsme chtěli. Což bylo v našem případě čtrnáct dní. Výhody tohoto typu cestování byly znát hned – nejenže půjčený vůz, značky Weinsberg, byl velice komfortní, ale na místo přímé cesty přímo do cílové destinace jsme si mohli udělat takovou menší „okružní“ cestu po sousedním Rakousku, Itálii a také jihovýchodní Francii.

Obytné vozy poskytují dostatek pohodlí při cestování

Jelikož jsme nemuseli řešit shánění ubytování, tak jsme mohli na všech navštívených místech zůstat tak dlouho, jak jsme chtěli. Navíc jsme ušetřili i dostatek peněz, které bychom museli za noc v penzionu či nějakém hotelu zaplatit. V neposlední řadě přidal obytný vůz i na pohodlnosti cesty, neboť jsme se nemačkali jako v osobním autě.

Když jsme po několika dnech cestování nakonec přijeli na místo, kde jsme měli trávit hlavní část naší dovolené, tak jsme mohli zaparkovat v kempu určeném přímo pro obytné vozy a karavany. Co se týče ubytování, tak krom toho, že jsme spali v dopravním prostředku a nikoliv na pokoji v nějakém ubytovacím zařízení, se nic nezměnilo. K moři jsme to měli takřka stejně daleko a navíc jsme mohli kdykoliv vyrazit na výlet po okolí. Mimo to bylo možné v kempu grilovat a s našimi novými, dočasnými sousedy provádět různé sportovní aktivity.

Rozsáhlá nabídka karavanů a obytných vozů

Když jsme tedy obytný vůz po návratu vraceli, tak jsme mohli být naprosto spokojení s příjemně strávenou dovolenou. Co jsme navíc mohli vidět, tak půjčovna obytných přívěsů a karavanů Hykro.cz má docela širokou nabídku různých modelů. Ač jsme byli s tím naším nadmíru spokojeni, tak jsem zpočátku zvažoval ještě půjčení obytného vozu Knaus nebo karavanu Wilk. Více naleznete na www.hykro.cz a snad budete spokojeni jako my.

Nyní tak máme alespoň důvod přemýšlet, jak prožijeme dovolenou za rok. A myslím, že vyměnit obytné vozidlo za karavan, by nemusel být špatný nápad.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *