Víte, že existuje dovolená pro seniory za super ceny a jet může celá rodina?

Pokud máte doma aktivní babičku a dědu, važte si jich! Máme pro vás super tip, jak je můžete za jejich práci odměnit a ještě si užít s nimi. Existují totiž speciální dovolené pro seniory, na které může za zvýhodněnou cenu vyrazit třeba celá rodina!

Dovolená pro seniory 55+ bude výhodná i pro vás

Starší lidé potřebují dovolenou jako sůl. Zvláště v případě, pokud ještě pracují a současně jsou dědečky a babičkami na plný úvazek. I z toho důvodu byl vytvořen zvýhodněný program Dovolená pro seniory 55+, o kterém by měli všichni vědět. Přináší totiž možnost, jak i starší lidé mohou vyrazit na báječnou dovolenou, poznat cizí zemi a neutratit za to nehorázně vysoké částky. Vekou výhodou je, že na takovou dovolenou nemusí senioři vyrážet sami, ale může se přidat vlastně kdokoliv – třeba celá rodina. I pro doprovod je totiž připravena speciální cena.

Kam je možné vyrazit?

Na organizování dovolených pro seniory se specializuje Delfín travel s.r.o. V rámci programu španělské vlády Dovolená pro seniory 55+ organizuje finančně výhodné zájezdy pro seniory do atraktivních destinací jako je Albánie, Andalusie, Menorca, Marmenor a Sicílie. Zájezdy se konají většinou mimo hlavní sezónu – tedy na jaře a na podzim, kdy je v těchto oblastech velmi příjemné počasí bez velkých veder.

Jak to funguje?

Tato dovolená pro seniory je určena pro osoby starší 55 let. Skvělé je ale to, že za zvýhodněnou cenu se s nimi na dovolenou může dostat i jejich doprovod. Seniora může doprovázet libovolný počet osob. Nemusíte se ničeho bát, po celou dobu dovolené je zajištěna nepřetržitá péče kvalitních delegátů, takže každého čeká absolutní pohoda!

Víte o lepší odměně? My tedy ne…

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *