Skvělé tipy na dovolenou

Poznávat lidové tradice, ochutnávat místní speciality a seznamovat se s novými lidmi.

Vycestujte i letos z domu!

Poslední dobou nám cestovní kanceláře nabízejí neskutečně mnoho variant a destinací, která stojí za navštívení. Určitě se tu a tam někomu stane, že neví pro jakou z nich se rozhodnout. Přinášíme vám fantastický tip na snovou dovolenou. Tady si zkrátka nebudete mít možnost na co stěžovat.

Kouzelný Rhodos – čtvrtý největší ostrovní gigant

Rhodos si oblíbíte a to z mnoha důvodů, blankytně modrá barva moře se vkusně zakusuje do prosluněných pláží, které si vás získají. Vydejte se vstříc novým zážitkům, horkým slunečním paprskům a především bájným legendám.

Na výlety do okolí se vyplatí pořídit si pevnou obuv, které vám bude dostatečnou oporou na dlouhých výletech. Na Rhodosu se nikdo z vás nebude nudit, ono to totiž ani nejde. Vyrazte za historií, jenž se ukrývá ve středověkých hradech, krčmách a palácích. Mnoho pověstí praví o vzniku pohádkového ostrova, otázkou je, které z pověstí uvěříte vy až si je vyslechnete. Místní lidé i průvodci se s Vámi o tajemné pověry rádi podělí.

Pokud stále přemýšlíte, jaký suvenýr je ten nejlepší pro vaši rodinu, příbuzné či přátele. Volte hroznový nápoj lahodící všem. Víno je skvělým darem, určitě všechny potěšíte a to hned dvojnásob.

V případě, že se letos na Rhodos nechystáte, rozhodně nezoufejte. Příští rok je taky možnost!

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *