Na výběru prvních náušniček záleží! Jaké vybrat?

První náušničky by proto měly být jedním slovem okouzlující. Poradíme vám, jaké vybrat a pozor – ukážeme vám místo, kde je možné si navrhnout náušničky podle vlastních představ.

Kvalita musí jít ruku v ruce s něžným designem

Každé mamince by mělo na výběru dětských náušniček extrémně záležet. Je totiž nutné vybrat takové, které se stanou skvostnou ozdobou malé holčičky. Nutné je věnovat pozornost i kvalitě. Dětské náušnice musí být vyrobeny z kvalitního a odolného kovu a současně nesmí být těžké, aby miminku žádným způsobem nevadily.

Úžasnou nabídku přináší český výrobce Cutie Jewellery

S nabídkou těch nejkrásnějších náušnic přichází renomovaný český výrobce Cutie Jewellery. Nabízí dětské náušnice v rozmanitých designech. Tvarově jsou to motýlci, kytičky, srdíčka nebo oblíbené berušky. Náušnice vyrábí z bílého, žlutého nebo exkluzivního růžového zlata. Každý kousek je decentně zdoben barevnými zirkony – možné je vybírat z celkem 12 barev. Náušničky od Cutie Jewellery je možné osadit i brilianty, pokud budete mít zájem! Všechny modely jsou jemné a stanou se dokonalou ozdobou každé malé holčičky.

Můžete si je sami navrhnout

Výrobce Cutie Jewellery nabízí všem rodičům i možnost, navrhnout si vlastní design náušnic. Stačí otevřít speciální konfigurátor, který se nachází na cutie.cz a začít. Cena takto navržených náušnic je stejná jako u ostatních modelů.

Proč náušničky od Cutie Jewellery?

Společnost vyrábí dětské šperky s láskou, což je vidět na prvotřídní kvalitě, precizním zpracování i jedinečném designu. Koupíte šperk, který nikdy neomrzí. Navíc společnost nabízí i pomoc v případě, pokud budete potřeba upravit rozměry či šperk opravit. Stačí je jen kontaktovat.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *