Dovolená v samotném srdci Slovenska

Někdo tvrdí, že dovolená bez moře není dovolenou. My si však troufáme říct pravý opak.

Zapomeňte na předsudky a oprašte lásku ke slovenské kráse, nebudete si mít na co stěžovat. To vám garantujeme!

Co by kamenem dohodil přímo k lůnu přírody

Fantastická varianta jak skvěle poznat Slovensko, je ubytování v obci Těrchová, což je malebná obec ohraničená pohádkovou přírodou. Bezkonkurenční zázemí pro rodiny s dětmi, nespočet možností výletů do okolí a jen skok do národního parku Malá Fatra. Pokud si přejete prožít dovolenou v soukromí a ničím nerušenou, je pro vás nejlepší volbou právě apartmán.

Vepište do webového vyhledávače slovní spojení Těrchová ubytování a radujte se z těch nejvýhodnějších nabídek právě pro vás.

Sbalte kufry a vydejte se na Slovensko!

A jaký suvenýr pro vaši rodinu?

Přemýšlíte, co by udělalo vaší rodině největší radost? Pohled potěší, ale není to tím pravým dárkem. Co třeba předměty, které jsou vyráběny se srdcem a především ručně. Takové suvenýry si podmání kohokoli. Vyberte nápadité a barvami hýřícími hrníčky, doplňky a mnoho dalšího. Mějte radost z toho, jak se raduji vaši blízcí. Právě toto dělá člověka šťastným. A tip na levné knihy: http://www.ikarus.sk/

Dovolená patří dětem

Věnujte se vašim ratolestem, povídejte si, hrajte hry a večer jim přečtěte pohádku. Právě pohádky jsou nejlepší variantou na posilující spánek.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *