Udělejte si příjemný víkend za pár korun

Co takhle udělat malou výjimku, dát děti na víkend k rodičům a strávit spolu pár nezapomenutelných chvil? Víkendové pobyty ve dvou jsou velmi atraktivní záležitostí a navíc si na ně můžete zajet za bezkonkurenčně nízkou cenu. Stačí si koupit slevový voucher na některém ze slevových portálů.

 

Děti jsou pro rodinný rozpočet poměrně velkou zátěží a mnohdy nám příliš mnoho financí, které bychom mohli uvolnit na naše radovánky, nezbývá. Díky slevovým portálům si můžeme dopřát mini dovolenou v poklidném prostředí Beskyd, nebo třeba v podhůří Krkonoš, za zlomek původní ceny. Jedním z nejoblíbenějších portálů je server slevydnes.cz. I vy si můžete vybírat až z 3000 slev denně a ušetřit tak tisíce korun. Na slevydnes.cz samozřejmě nenajdete pouze slevové vouchery na pobyty, ale také na věci běžné spotřeby. Všechny slevy lze filtrovat dle měst, ceny či kategorií, což značně urychlí hledání té pravé slevy. Ve vašem případě tedy slevy na dovolenou či víkendový pobyt.

 

Slevydnes.cz je největší srovnávač slev České republice a denně ho navštíví přes 50 000 lidí. Portál monitoruje slevy z více než 250 slevových serverů a může se pochlubit skvělou přehledností. Nejvyhledávanější jsou samozřejmě slevy Praha. Bydlíte-li v hlavním městě, pak vás budou zajímat slevy v Praze, Ostraváci si zase vyhledají slevy v Ostravě. Princip hledání slev je velmi jednoduchý a možná se vám zalíbí natolik, že budete vyhledávat slevy každý den. Zkuste si představit, kolik ušetříte za rok. Taková částka už rodinnému rozpočtu určitě pomůže a nakonec si budete moct dovolit víkendový pobyt každý měsíc. Pakliže máte příbuzné na Slovensku, určitě oceníte tip na slovenskou obdobu ZlavyDnes.sk. I zde je každý den k dispozici obrovské množství slev všeho druhu.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *