Zahradní oslava zachráněna! Pomohou party stany

Díky party stanu můžete bez obav pořádat venkovní akce za každého počasí. Zahradní stany přinesou vám i vašim hostům maximální komfort a ochranu.

Jak vybrat vhodný party stan?

Před koupí party stanu je vhodné zjistit několik základních aspektů. Zejména jde tedy o to, jaké máte cenové preference a pro kolik osob bude party stan sloužit. Například velikost 3 x 6 metrů je ideální pro 8 až 16 osob. Ovšem pokud budete chtít pod stan umístit kromě stolu a židlí, další nábytek, je třeba zvolit party stan větších rozměrů. V nabídce najdete nejmenší velikost party stanu 3 x 3 metry, největší 6 x 8 metrů.

Stabilitu zajišťují ocelové tyče, které jsou zesílené spojovacími prvky. Stěny i střechy stanu jsou vyrobeny z odolné umělé tkaniny. Samozřejmostí je snadná údržba, vybrat si lze z několika barevných variací.

Nůžkové party stany

Nůžkové stany tvoří moderní zastřešovací systém. Nejčastěji se používají jako zázemí pro různé venkovní akce, ale také jako reklamní či výstavní plochy. Tento způsob zastřešení je oblíbený zejména pro své rychlé sestavení a variabilnost. Sestavení zvládnete ve dvou lidech přibližně za deset minut. Nůžkové stany lze doplnit bočními díly pro zakrytí. Jednodílná konstrukce se nejčastěji vyrábí z hliníkových či ocelových profilů. Střechu a bočnice tvoří polyesterové tkaniny, které jsou odolné proti UV záření i vlhkosti.

Dobrý je základní vhled do problematiky

Abyste příště nemuseli zápasit ve větru a dešti s trhajícím se igelitovým aušusem, je dobré si trochu informací načíst. A proniknout i do toho, jak se liší party stany a nůžkové stany. Setkat se s nimi můžete v mnoha rozměrech a barevných provedeních. U renomovaných prodejců je samozřejmostí skladová dostupnost a náhradní díly. Díky kvalitním stanům se už nemusíte obávat o osud žádné zahradní oslavy.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *