Žádné e-maily, ale korespondence v originálních obálkách


Oslaví někdo z vašich blízkých či přátel narozeniny, výročí či jinou významnou událost? Chtěli byste někomu jen tak udělat radost? Co takhle jít na to po staru a poslat mu klasické přání v originální obálce?

Nepřipadá vám, že používáním elektronické komunikace, ať již se jedná o esemesky či e-maily, komunikace s našimi blízkými tak trošku pokulhává? Nedávno jsem na půdě narazila na velkou krabici s korespondencí mé babičky. Ona si totiž veškerá blahopřání k Vánocům, Velikonocům, svátkům i narozeninám pečlivě shromažďovala.

Návrat ke klasice

Tato korespondence mi oživila vzpomínky. Uvědomila jsem si, že ty staré dopisy, pohlednice a blahopřání jsou jako fotografie – nositeli vzpomínek. A pomyslela jsem si, že po mé generace zbudou jen e-maily. Respektive nezbudou, protože server je brzy nebude schopen pojmout. Nebyl by tedy na místě opět se vrátit ke klasickým blahopřáním a obálkám? Třeba těm, jež jsou k mání na e-shopu barevne-obalky.cz?

Barevné i bublinkové obálky

Nejen klasické či barevné obálky, obálky se šňůrkou, metalické a neonové, dvoubarevné, speciální vánoční, ale i naprosto kouzelné obálky s motýlkem či růží jednoznačně dokážou obyčejnou korespondenci stejně jako blahopřání k narozeninám, Vánocům či výročí povznést na zcela novou úroveň. Rádi byste oslavenci poslali i malý dárek? Žádný problém. K tomu vám zase poslouží speciální dárkové sáčky a bublinkové obálky, ať již barevné papírové, či fóliové.

Se strukturou, conqueror nebo mini obálky?

Hodláte poslat diplomatickou korespondenci? Dopis někomu, na kom vám skutečně záleží? Pak je vložte do opravdu luxusní conqueror obálky. Tu se nebude zdráhat otevřít i samotný prezident. Velmi luxusní ovšem jsou i obálky se strukturou, které na pohled vypadají jako sametové. A do kouzelných miniobálek zase můžete vložit třeba vyznání lásky. Jak s obálkami naložíte, je zkrátka jen na vás.

 

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *