Splněné dětské přání: Staň se na jeden den cvičitelem lachtanů!

Nezisková organizace Splněné dětské přání připravuje již třetí kolo, během něhož vyplní vybranému nemocnému nebo handicapovanému dítěti jeho přání. Zájemci mohou od pondělí 16. září do 4. října 2013 zasílat vyplněné přihlášky.

Splněné dětské přání bude další, v pořadí již třetí kolo, realizovat v pátek 11. října 2013 v Praze. Dítě, které organizátorky vyberou, se může těšit na bohatý celodenní program. Na úvod se seznámí s cvičitelkou Perry Pedersen a jejím věrným kamarádem lachtanem Teddym a také se svým patronem, kterého ztvární vybraná známá česká osobnost. Konkrétní jméno je však zatím velkým tajemstvím. V průběhu hravého odpoledne se účastník dozví o Teddym a lachtanech obecně spoustu zajímavých informací, podívá se do zákulisí a začne se připravovat na své první velké vystoupení. Všichni zmínění vystoupí v rámci zábavné show pro celou rodinu Cirkus Cirkus Classic 2013.

Přehlídka toho nejzajímavějšího z cirkusového umění se letos pořádá již počtvrté. Nabitý program nabídne řadu dech beroucích vystoupení jako například vzdušnou akrobacii na kroužcích v podání ekvádorské holčičky, vysokou školu na koni od německých artistů i velmi oblíbená čísla Globus smrti s brazilskými motorkáři a Kolo smrti s neohroženými Ekvádorci. Jednou z účinkujících je i usměvavá kráska Perry Pedersen pocházející z Dánska, která se věnuje drezúře lachtanů a tučňáků. Tu nabídka na spolupráci s neziskovou organizací Splněné dětské přání velmi zaujala a prozradila, že se již těší na tento originální zážitek.

Děti jsou přihlašovány skrze své zákonné zástupce, povětšinou rodiče. Zájemci vyplní dotazník uvedený níže, který mohou zaslat elektronicky na e-mail info@splnene-prani.cz, nebo poštou na adresu Splněné dětské přání, o. s., Kristýna Šmejkalová, Tréglova 794/4, PSČ 152 00, Praha 5. Součástí přihlášky musí být také dílo vyrobené, které dané dítě vyrobí, aby prokázalo svůj zájem o účast a blízký vztah k danému tématu. Ve tvořivosti se meze nekladou – namalujte obrázek, vyrobte koláž, pořiďte zajímavou fotografii, video apod.

Upozornění pro rodiče, lachtan Teddy bude se svou cvičitelkou v rámci show Cirkus Cirkus Classic 2013 vystupovat pouze na suchu bez přítomnosti vodní plochy. Organizátorky umělce před zahájením spolupráce osobně navštívily, aby ověřily, zda je styk s tímto zvířetem pro děti bezpečný. Po celou dobu průběhu akce budou 11. října přítomni cvičitelé a organizátorky Splněného dětského přání. Přítomnost rodičů je samozřejmostí. Přihlášeno může být pouze dítě ve věku od 5 do 18 let, které má trvalý pobyt na území České republiky a má nějaký zdravotní handicap – na závažnosti onemocnění nezáleží.

Pokud splňujete uvedené podmínky a máte zájem o přihlášení své ratolesti, odpovězte prosím na níže uvedené dotazy (v e-mailu zasílejte otázky i odpovědi).

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *