Rychlovarná konvice Concept RK-4030

Jednou ze samozřejmostí, na které nedáme dopustit, jsou i rychlovarné konvice. Přece nebudeme ohřívat vodu v hrnci, když si můžeme vybrat z množství modelů rychlovarných konvic.

Nabídka je opravdu pestrá. Pokud byste chtěli dobrou rychlovarnou konvici za přijatelnou pořizovací cenu, může posloužit model Concept RK-4030. Jedná se o nadstandardně vybavenou konvici od českého výrobce. K dispozici je ve třech barevných variacích, a to sice bílé, červené a zelené.

Konvice pro pravidelné využívání

S maximálním příkonem 2 200 W je zajištěno, že ohřev vody bude dostatečně rychlý. Objem rychlovarné konvice je 1,7 litrů, bez problémů se tak hodí i do větších domácností. Na přední straně je vodoznak, který zajistí, že vždy ohřejete tolik vody, kolik je aktuálně zapotřebí. A pouhým pohledem odhadnete její množství.

Rychlovarná konvice Concept RK-4030 disponuje speciálním filtrem proti vodnímu kameni. Nemůže se stát, že by voda obsahovala stopy těchto nečistot. Třínásobný ochranný systém se postará o maximální bezpečnost. Samozřejmostí je funkce automatického vypnutí v momentě, kdy ohřívaná voda dosáhne bodu varu.

Rychlovarná konvice Concept RK-4030 je ideálním řešením do jakékoliv moderní domácnosti, případně kanceláře. Je určena ke každodennímu využívání. Kromě kvalitního zpracování vyniká i lákavým designem, který dosáhne jednoduchého sladění s jakýmikoliv kuchyňskými prostory. Moderní vzhled a kvalitní konstrukce z nerezu a skla vytvoří dohromady dostatečné lákadlo k nákupu. Při procesu ohřívání je konvice podsvícena modrou diodou. Pořizovací cena nepřekračuje částku 700 Kč – jedná se tedy o výdaj, který výrazně neohrozí váš rodinný rozpočet.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *