Rostoucí dětská židle Sedees – zdravé sezení i atraktivní interiérový doplněk

První židlička učí děti správně sedět a značně rozhoduje o jejich budoucích návycích. Kromě toho bude také součástí vašeho interiéru následujících několik let. V případě výběru chytrých rostoucích židliček Sedees proto nešlápnete vedle. Splňují všechna důležitá bezpečností kritéria, mají zdravotní atestaci a zároveň se mohou pochlubit jedinečným designem, který bude zapadat do každé domácnosti. Dítěti je vhodné správnou rostoucí židličku pořídit, jakmile se samo naučí sedět. Ty od značky Sedees jsou variabilní a díky odnímatelné variantě s pultíkovým setem, který z rostoucí židle vytvoří jídelní židličku, jsou vhodné již od útlého dětství. Jak dítě dospívá, židlička roste s ním. Z ryze batolecí varianty po odejmutí pultíku jednoduše vznikne rostoucí židle pro děti přibližně od 2 let až po velké školáky. Výška sedátka a opěrky nohou se snadno nastavuje a přizpůsobuje dětem, aby vždy seděly v ideální výšce vůči stolu a zároveň s opřenýma nohama. Samotná židle má nosnost 100 kilogramů, takže obavy z toho, že ji dítě přeroste, nejsou na místě. Pohodlně se na židličku usadí i dospělák.

Velkým benefitem rostoucích židlí značky Sedees je jejich design. Vyvážené barevné kombinace a čistý jednoduchý design nenaruší vzhled žádné domácnosti. Díky široké nabídce barevných provedení navíc nového dětského pomocníka jednoduše skloubíte s ostatním nábytkem. Bočnice židle mohou být přírodní i bílé. Barevné provedení si pak vybíráte v rámci variabilních částí židle v podobě sedátka, podnožky a opěrky zad. Ty jsou v nabídce ve žluté, zelené, modré, růžové a bílé barvě. Opěrátka jsou šikovně vyzdobena tvary, které můžete vybírat společně s dítětem. Kluci jistě ocení židličku s obrázkem autíčka či parníčku, holčičky zase se srdíčkem či korunkou.

Chytré rostoucí židle Sedees jsou ryze českým výrobkem, který je na našem trhu od prosince loňského roku. Přišla s nimi Tereza Nováková z Jihlavy, sama matka dvou dětí, hledající vhodnou židli, která se bude líbit dospělým i dětem. „Měla jsem představu o židličce, která bude praktická, dobře zapadne do stávajícího interiéru a bude se líbit nejen rodičům ale, a to je neméně důležité, i dětem. Právě kombinace zajímavého designu a hravosti mi na českém trhu chyběla,“ vysvětlila Tereza, proč se do podnikání s rostoucími židličkami v loňském roce pustila. Její správné rozhodnutí potvrzuje řada kladných referencí, které neustále dostává. „Rodiče kromě vzhledu oceňují především variabilnost židliček. V podstatě jde totiž o jednu židli na celé dětství. A děti? Ty svou obrázkovou židli jednoduše milují,“ dodala Tereza.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *