Realitnitrznice.cz umožňuje prodej nemovitosti rychle i bez realitky

Realitní kanceláře se postarají o to, aby nemovitost byla na trhu vidět, ovšem nic není zadarmo. Samozřejmě za provize, o které bude nižší cena, kterou utržíte z prodeje. Portál Realitnitrznice.cz ale nabízí možnost prodeje nemovitosti i bez zastoupení realitní kanceláře. Inzerovat zde může kdokoliv.

Realitnitrznice.cz je jeden z největších tuzemských realitních portálů

Pojem realitní portál je na našem trhu velmi rozšířen. V současnosti takových portálů můžeme registrovat hned několik desítek. Některé jsou zaměřené jen na určité části republiky (nejčastěji podle krajů), jiné nabízí reality z celé republiky. A v oblasti celorepublikově působících portálů patří Realitnitrznice.cz mezi největší na našem území. Inzerovat na tomto portálu mohou jak realitní kanceláře, tak soukromí makléři i samotní vlastníci nemovitosti.

Bez poplatků

U některých realitních portálů je za zveřejnění inzerátu požadován finanční poplatek. Jejich výše se liší podle individuálních požadavků vlastníků portálu. Realitnitrznice.cz nabízí ale inzerci nemovitostí zcela zdarma. Prodej domu tedy nebude nijak zatížen poplatky. Sami prodejci pak mohou zvolit, zda inzerát z tohoto portálu bude exportován také na další velké realitní portály a na jaké. Přímo z Realitnitrznice.cz lze rozesílat prezentaci on-line na největších a nejdůležitějších webových portálech v České republice.

Najít se dají i doplňkové služby

Přímo na tomto portálu jsou také nabízeny služby, které se týkají prodeje nemovitostí, jejich nákupu a dalších příslušných činností. Jedná se například o služby finančních makléřů, právníků, poradců, odhadců, ale také dělníků pro práce v nemovitosti. Svou nabídku zde může také prezentovat jakákoliv firma nebo živnostníci. Nabízené firmy se službami jsou hodnoceny samotnými uživateli webu.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *