Pořiďte svým dětem zahradní dětské hřiště, jistě budou nadšené

Máte-li u domu zahradu, není nic jednoduššího, než na ní svým dětem vytvořit oázu zábavy a radosti v podobě dětského hřiště. Zahradní houpačky, skluzavky, prolézačky, pískoviště, dětské domečky – to vše nabízí dětská hřiště Jungle Gym.

Variabilní možnosti dětských hřišť

Pořídit dětské hřiště do zahrady je dobré rozhodnutí, které vaše děti bezpochyby ocení. Výběr konkrétní herní sestavy záleží především na prostorových možnostech vaší zahrady a také financích, které do hřiště chcete investovat. Nabídka typů herních sestav je široká, takže určitě najdete to pravé pro váš pozemek. Dětská hřiště Jungle Gym jsou nabízena ve 20 základních typech a ty se dají následně rozšiřovat o další přídavné moduly. Můžete tak například k základní věži se skluzavkou přidat modul zahradní houpačky nebo třeba piknikového stolečku. Samozřejmě jsou ale k dostání i malé herní sestavy, například jen spojení houpačky a skluzavky na zahrady, kde není místa nazbyt.

Velké originální sestavy

Jestliže chcete dopřát svým dětem opravdu velké, originální a krásné dětské hřiště, podívejte se na nabídku novinek Jungle Gym z minulého roku. Patří sem například kompletní dětské hřiště ve tvaru lodi, kde si děti užijí spoustu legrace třeba při výpravách za pirátským pokladem. Další možností je dětské hřiště ve tvaru mašinky, které potěší všechny malé milovníky železnice. Zajímavým doplňkem, který sklidí jistě velký úspěch, je skluzavka s přípojkou na vodu. Děti se tak mohou vyřádit a zároveň se v horkém létě osvěžit.

Jednoduchá montáž

Sestavy jsou dodávány buď jako komplet, který obsahuje nakrácené impregnované řezivo, montážní sadu a případně skluzavku, nebo jen jako montážní set, pokud máte vlastní nakrácené dřevo. Montáž je jednoduchá a s návodem ji jistě zvládne i méně zdatný kutil. Pokud si na to však u vás doma nikdo netroufá, můžete si objednat dětské hřiště na zahradu včetně montáže.

Udělejte dětem radost a pořiďte jim místo, kde budou rádi trávit svůj volný čas a užívat si hraní.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *