Pořídili jsme dětem skvělé dětské hřiště

Jistě, můžeme své ratolesti poslat na týden či dva na tábor, ale pořád zbývá více než měsíc, kdy musíme doma děti ukočírovat. Já nejsem výjimkou, mám doma dokonce tři malé čertíky, kteří se za celý den prakticky nezastaví. Já i manželka musíme přes prázdniny do práce a dovolené máme poskrovnu. Děti tedy hlídá babička, která s nimi má opravdu co dělat. Dva kluci a holka, která vydá za deset, už dají člověku přeci jen zabrat.

Situace však začala být neúnosná a děti během volna tak zvlčely, že je babička téměř odmítla dále hlídat. Proto jsme se rozhodli vyhrocenou situaci řešit. Dobře jsme věděli, že zákazy ani domlouvání na naše děti neplatí a proto jsme se rozhodli jít úplně opačnou cestou. Rozhodli jsme se je zabavit tak, aby jim na zlobení nevyšel čas. Jeden dobrý známý si před časem na zahradu pořídil opravdu parádní dětské hřiště a když jsme u něj byli na návštěvě, děti jsme je od něj nemohli odtrhnout. Proto jsem zapátral na internetu a hledal podobné hřiště, které by bylo kvalitní, ale cenově dostupné.

Objevil jsem dětská hřiště Jungle Gym, které mě na první pohled zaujalo možností kombinací jednotlivých částí. Na výběr byly různé skluzavky, hrazdy, pískoviště a další lákavé atrakce pro děti. Potěšilo nás, že má hřiště certifikát od TUV a proto se nemusíme bát, že na naše divočáky spadne. Hřiště jsme tedy objednali a obratem přišlo. Čekal jsem, že montáž bude složitá a časově náročná, ale spletl jsem se. Stavba byla nejenže velmi jednoduchá (až tak, že by ji zvládla i babička), ale součástí dodávky byl i veškerý spojovací materiál a dřevěné prvky. Pokud máte děti, které potřebujete zabavit nejen na celý den, ale nejlépe na celé prázdniny, doporučuji úžasné hřiště Jungle Gym.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *