Naza.cz otevírá eshop zahradního nábytku s 15 procentní slevou

Aby se mezi ostatními internetovými prodejci nově otevřený obchod Naza.cz prosadil, nasadil jedny z nejnižších cen. I přesto prvním 30 zákazníkům nabízí 15 procentní slevu a olej na ošetřování zahradního nábytku zdarma. Zavazuje se též k dodání do druhé dne a dopravu vám poskytuje také zdarma. Pokud jste již delší dobu zvažovali, že nový zahradní nábytek prostě potřebujete, možná je čas na jeho nákup.

Zahradní nábytek z plastu je minulostí, v kurzu jsou přírodní materiály jako například dřevo

Vzpomínáte na zahradní sezení z bílého plastu, které prožilo svůj boom v druhé půlce devadesátých let? Tehdy jej měl na zahradě skoro každý. Myslelo se, kdo ví jak se dobře neotírá. Stačila první zima, aby se ukázala pravda. A nakonec byl plastový nábytek stejně odsouzen na betonové zahrádky těch nejošuntělejších bufáčů, kde je mu dodnes dobře. Na zahradu, která dýchá přírodou, se jednoduše plast nehodí. Vedle rozkvetlých květin, vzrostlých stromů a zelené trávy se nejlépe vyjímá zahradní nábytek vyrobený ze dřeva.

Nákup zahradního nábytku od dovozce se levnější

Tajemstvím nízkých cen v internetovém obchodu Naza.cz je to, že se jedná o přímého dovozce. Neplatíte tedy za překupníky a obchodníky, kteří nábytek prodají až po tom, co se prodere spletí obchodníh vztahů. Další výhodou tohoto obchodu je, že veškeré zahradní dřevěné sestavy má na skladě a expeduje je do druhého pracovního dne. Nemusíte tak čekat dlouhé týdny či měsíce, než k vám zakoupený nábytek dorazí. Navíc pokud si nemůžete vybrat podle fotografií, můžete navštívit vzorkovou prodejnu v Hradci Králové, kde společnost provozující eshop Naza.cz sídlí.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *