Maxi-Postele.cz – specialista na postele a Vaši ložnici

V zápětí mě však nadšení přešlo, protože po projití letákové nabídky velkých nábytkových studií jsem stále nenacházela postel podle svých představ. Buďto byly modely neúnosně drahé, nebo pouze v jediném, nevhodném dekoru a kvůli malinkým fotkám jsem si stejně nebyla jistá, jestli se mi postel líbí. Osobní obcházení prodejen a okukování sortimentu nepřicházelo kvůli naší pracovní vytíženosti v úvahu.

Pak jsem ale při brouzdání na netu narazila na specializovaný internetový obchod Maxi-Postele.cz a počáteční nadšení se mi vrátilo. Sortiment tohoto úzce zaměřeného obchodu sestává výhradně z ložnicového vybavení – postelemi a matracemi počínaje a drobným nábytkem konče.

Jejich nabídka postelí z masivního dřeva mě dostala. Mnoho modelů postelí klasických i moderních tvarů, v několika dekorech a všech běžných šířkách. Každá postel je navíc hezky nafocena, takže jsem si ji mohla prohlédnout, jako bych u ní stála. Nechybí ani podrobné parametry každého modelu.

Příjemně mne pak překvapily velice příznivé ceny a o to více jsem byla zaražena nabídkou
hlásající: „Ke každé posteli dodáváme dřevěný rošt zdarma!“. Už jsem ale měla více méně vybráno (okouzlila mě krásná a prostorná postel Lydia v šířce 160 cm a vkusném tmavém ořechovém dekoru) a tak jsem napsala obchodu Maxi-Postele.cz e-mail s dotazy, jaká je dostupnost postele, zda mi ji jsou schopni přivést a zda platí nabídka roštu zdarma.

Odpověď přišla záhy a velice mě potěšila: postel sice skladem není, ale dostupná bude do 10 dnů, přičemž mi ji přivezou až domů a to v den, který se mi nejvíce hodí. A abych nezapomněla – ano, rošt dostanu ke své posteli zdarma! Uplynulo 8 dní, rozezněl se telefon a dozvěděla jsem se, že postel je připravena k expedici. Doručení proběhlo v sobotu odpoledne podle mého přání a tak už nyní můžu sedět na své krásné nové posteli
a naprosto spokojená psát tento vychvalující článek. S Maxi-Postele.cz jsem naprosto spokojená, jejich nabídka je skvělá a jednání se zákazníkem příkladné. Odteď už do ložnice nakupuji jen tady.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *