Máte doma malého sportovce? Tak to se vám hodí nažehlovací záplaty

K dětem patří pohyb a ten se neobejde bez pádů. Nejdříve dítě padá, protože se učí chodit, později třeba proto, že se stane pirátem silnic, jakmile mu sundáte z kola pomocná kolečka. A pády nejsou pouze o rozbitých kolínkách a odřených loktech, ale taky o dírách na legínách, teplácích či džínsech.

I když se dá dětské oblečení pořizovat poměrně levně, mnohdy nám je líto jej vyhazovat kvůli dírce po pádu z kola. Jenomže opravit některé díry tak, aby to vypadalo k světu, není zas tak snadné. Ideální je se k malému dítěti, ale mnohdy i k teenagerovi, zásobit vhodnými pomůckami. Těmi jsou zejména nažehlovací záplaty. Díru je vhodné dokola ručně zapracovat stehem, zejména pokud by se měla tkanina tendence dál třepit. Posléze pak už jen nažehlit vhodnou záplatu. Nažehlovací záplaty koupíte v e-shopu Altima.cz.

Nažehlovačky vyřeší i nehody malých umělců

Určitě si doma hlídáte, aby dítě vždy pracovalo pouze s vypratelnými výtvarnými pomůckami. A pak dítě sáhne po vašem zvýrazňovači a nehoda je na světě. Samotné vás překvapí, že tento fix neporazí skutečně žádná chemie. Podobný problém dělají například akrylové fixy. Proč je dáváme dětem do ruky? Protože prostě malování kamínků je neuvěřitelná zábava, a právě těmito fixami vytvořené dětské výtvory vypadají nejlépe a jsou nejtrvanlivější. Pokud se pak povede přes veškerou snahu oblečení zachránit, zanechat na něm nevypratelné fleky, zůstává nám ještě poslední záchrana – nažehlovací obrázky. Zakryjí malé i větší nevypratelné skvrny, ale i různě mechanicky poškozené oblečení. Snadno s nimi opravíte jakékoliv vady na dětském oblečení, a ještě uděláte dítěti radost.

Nažehlovací aplikace mohou zvyšovat bezpečnost našich dětí

Dítě na silnici, na kole, na bruslích – ve všech těchto případech je nutné, aby bylo naše dítě dobře vidět. Zviditelní jej reflexní nažehlovačkyKoupit se dají v mnoha povedeních a děti si je ihned zamilují.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *