Klid a harmonie do vaší zahrady

Už nemusíte podnikat výlety do parku, udělejte si oázu klidu ve vašem domově.

Pohled na klidnou vodní hladinu vám vnese uklidnění a uvolnění do těla i duše. Vyzkoušejte!

Zahradní jezírka se těší v poslední době vysoké oblibě, což se ani není čemu divit. Odpolední siesta na čerstvém vzduchu s ledovým čajem v ruce, dokáže opravdu zázraky. Voda v jezírku může nejen poklidně žít svým životem, zcela jistě vás učaruje mírumilovné bublání spolu s šploucháním vody, které naráží na samotný okraj. Pomocí bazénové techniky se stojatá voda promění v jezírko plné bublání či s kaskádovitým přepadem vody. Jakýkoliv pohyb umožní vodu okysličit, což je důležité a také potřebné.

Po náročném dnu se vyplatí vyjít na zahradu, zavřít oči a zaposlouchat se do tajemné vodní řeči, šumění vám bude odpovědí na vaše starosti, které rázem umlknou.

Přítomnost jezírka má nejen vliv na duševní pohodu, ale také na celkový organismus. Vzduch bude promíchán s přínosnou vlhkostí, jenž blahodárně působí na naše zdraví.

Celkový dojem umocní pohádkové lekníny, které opravdu dovedou mnohé. Sledujte jak se otevírají a zase zavírají. Pro děti i pro vás to bude nezapomenutelná podívaná. Ve vašem jezírku naleznou útočiště zástupci z říše zvířat, pro které bude přírodně čistá voda bezpečným domovem nejen pro vážky, ale i mnohé další.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *