Jedině ženy dokáží z domu udělat domov

Ženy mají zvláštní smysl pro detail a to platí zejména při nakupování zařízení a doplňků do bytu či domku. Muži jsou rovněž zdatní bytoví designéři, nikdy se jim však nepodaří vdechnout do bytu duši útulného domova. Ženy dokáží dělat divy i s malým rozpočtem. Děti spolknou většinu z rodinného rozpočtu a maminkám nezbývá, než kombinovat a přemýšlet, jak byt zútulnit za co nejmenší náklady.

Díky internetu mají maminky svou pozici při zvelebování domácnost mírně zvýhodněnou. Na internetových obchodech se dá sehnat vše, co v kamenných a dokonce i něco navíc. Největším lákadlem k nakupování doplňků jsou zvýhodněné ceny a akce. Maminky si tak mohou z pohodlí domova hodiny nerušeně (pokud nepočítáme občasné umírnění rozjívených dětí) vybírat bytový textil, který bude přesně pasovat ke koberci a dalším prvkům, nebo přemýšlet, jaké nádobí se bude nejvíce vyjímat na nové kuchyňské lince. Možností je bezpočet a ženy nakonec vyberou ideální kombinaci za skvělou cenu.

Náš tip: Pořiďte si jako dekoraci stojan na ovoce a zeleninu.

Velmi oblíbené jsou netradiční a originální prvky na jednotlivých doplňcích, které dodají interiéru nevšední vzhled. Nabídka doplňků, dekorace a bytového textilu je opravdu rozsáhlá a vybere si určitě každý, podle svého nejlepšího vkusu. Muži by však neměli brát útulný domov jako samozřejmost. Postarat se o děti a navíc vkusně zařídit byteček není vůbec jednoduchá záležitost a vyžaduje pevné nervy.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *