Elegantní květináče pro váš interiér či zahradu nebo jako stylový dárek

Nemusíte se děsit olezlých květináčů z vašeho dětství, které bylo nutné skrývat do ještě otřesnějších ohrádek či falešných květináčů. Ten správný květináč si nyní můžete vybrat podle konkrétního účelu nebo designu interiéru. Dostupné jsou i v celých setech pro různé druhy rostlin vysázených ve stejném stylu květináčů.

Pokud vaše babička či maminka pěstuje léčivé rostliny, polyratanové květináče se přímo nabízejí. Jak už název napovídá, jedná se o květináče z umělého ratanu, které se hodí zejména k venkovní setbě. Některé jejich varianty působí příjemně i v interiéru, zvlášť k nábytku ze stejného materiálu.

plastové květináče doznaly velkých změn a mají svěží moderní design, nesrovnatelný s tím dřívějším. Možná sáhnete zrovna po nich. Jejich velikou výhodou je, že se jedná o samozavlažovací květináče (systém je součástí dodávky). Samozřejmostí je jejich nezničitelnost, které k plastu prostě patří.

Impozantním dojmem působí nerezové květináče, hodící se zejména do moderního interiéru, kde se stal motivem kovovým lesk (například kuchyně, kanceláře apod.). Opět jde o trvanlivý materiál, který vás nejspíš přežije.

Ženu, která miluje vlastnoručně vytvořenou zahradu, zajisté potěší pozinkové květináče. Jejich vzhled je současný a trendy. Působí designově kompaktně a hodí se zejména k osázení vyššími rostlinami.

Sortiment tvarů, stejně tak jako cenové rozpětí, je u květináčů opravdu široké. Vybere si tak zkrátka naprosto každý. Navíc tak, jako v každém eshopu, máte právo na vrácení peněz do 14 dní od doručení květináčů bez udání důvodu. Stále si myslíte, že něco takového jako květináč přes internet pořídit nejde?

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *