Dopřejte si jarní wellness v Krkonoších.

Exkluzivní možností jsou pobyty pro dva v Krkonoších. Vychutnáte si dny plné odpočinku, relaxace a regenerace. Naberete novou energii, získáte plnou chuť do života a se svým partnerem si užijete romantické chvíle. A doprovázet vás bude příjemný horský vzduch Krkonoš.

Procházky a krásy přírody

Skalnaté hřebeny, údolí pokrytá lesy a kamením, ledovcové kotle, cyklistické i turistické stezky, impozantní vodopády a horské louky – tyto přírodní atrakce na vás čekají právě v Krkonoších, jež jsou současně nejvyššími českými horami v České republice. Nechybí ani řada vyhlídek, která vám otevře panoramatický výhled na celé Krkonoše. Pokud preferujete nenáročné procházky, čekají na vás malebná zákoutí v podhůří.

Největším střediskem pohoří je bezpochyby Špindlerův Mlýn, jehož dominantou je zdejší aquapark. Ten láká na vodní radovánky spojené s wellness zázemím. Mezi hlavní symboly Špindlerova Mlýna bezpochyby patří bílý železobetonový obloukový most klenoucí se přes Labe, pěší zóna vedoucí centrem města a kostel sv. Petra a Pavla.

Wellness víkendové pobyty

Krkonoše nabízí pestrou škálu wellness pobytů a na své si přijdete i vy. V zimním období se relaxační pobyty kombinují s možností lyžování. Během dne budete dovádět na sjezdovkách a večer si vás do rukou vezmou maséři. Od jara do podzimu jsou zdejším lákadlem především přírodní zajímavosti a turistické túry. Po náročném dni stráveném v přírodě si potom můžete dopřát příjemnou lázeň, masáž či saunu.

Wellness pobyty ve Špindlerově Mlýně i v dalších lokalitách Krkonoš mají v ceně zahrnuty rozmanité procedury, stravování a zapůjčení výbavy. Můžete spojit příjemné s užitečným – užijete si odpočinek a současně navštívíte jednu z nejoblíbenějších oblastí republiky.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *