Dětské koberce se zajímavými motivy

Stačí na ni umístit koberec s nějakým zajímavým vzorem, který zaujme jeho poronost. Profláknuté jsou například křižovatky, kde může jezdit se svými autíčky. Samozřejmě můžete sehnat koberce s postavami z oblíbených dětských seriálů či pohádek. Nebo takový skákací panák, kterého máme jako obrázek k článku. Na výběr je jich hned několik, pokud se vám vybraný kus nezamlouvá. Nemusíte se obávat, že během dovádění se po koberci dítě sklouzne. Koberec je totiž vybaven z druhé strany latexovou protiskluzovou vrstvou, díky které drží i na hladkém povrchu. V případě jakékoliv nehody, po níž zůstanou na koberci skvrny, lze koberec prát ve vaší pračce na třicet stupňů tak, jak jste zvyklá.

Dětské koberce nejsou jen s pestrými vzory či animovanými postavičkami

Možná vás šíře výběru překvapí. Pokud se dětem zdráháte dát do ruky třeba takovou desku pro Člověče, nezlob se, aby ji nezničily, řešením může být koberec se vzorem této hry. Děti mohou koberec vytáhnout vždy, když ji budou chtít hrát. Nebo mít koberec stále na podlaze dětského pokoje. Hrát mohou fotbal, sudoku nebo pexeso. Hitem jsou 3D dětské koberce vymodelované jako závodní dráha. Pro dotvoření atmosféry závodu lze přidat z vlastních zásob několik figurek na závodišti a opět se uplatní mnoho autíček ze skříně. Podobně je možné zužitkovat vlastní figurky zvířátek na koberci s názvem 3D farma, kde naleznete zobrazení několika domečků s cestou a rybníčkem. Zbytek je opět na fantazii vašeho dítětPro dotvoření atmosféry závodu lze přidat z vlastních zásob několik figurek na závodišti a opět se uplatní mnoho autíček ze skříně. Podobně je možné zužitkovat vlastní figurky zvířátek na koberci s názvem 3D farma, kde naleznete zobrazení stodol, pastvin s cestou a rybníčkem. Zbytek je opět na fantazii vašeho dítěte.

Samozřejmě zkrátka nepřijdou ani ti, kteří si bez kreslených postaviček neumí představit jediný den. Do každého nového dne se mohou probouzet se svou oblíbenou postavičkou třeba od Disneye na koberci vedle postýlky. Zatímco budou spát, bude jim hlídat bačkůrky.

Uvidíte, že i s takovým kobercem je možné užít spousty legrace a zábavy společně s vaší ratolestí. Nebo vám takový koberec pomůže malého, malou či celou partu rošťáků zabavit, aby vám zbylo trochu času na jiné radosti.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *