Chcete si zařídit veselou a hravou domácnost?

Na rozdíl od klasických tvrdých sedaček a křesel jsou úžasně měkké a tvarovatelné. Existuje bezpočet druhů a každý je vhodný na úplně jinou činnost. Existují sedací vaky na sezení, ležení, opírání, ale také na skákání.

Právě sedací pytle na skákání budou vaše děti milovat. Vzpomeňte si na vaše dětská léta, kdy jste si s oblibou hráli na polštářovou válku. Maminky a tatínkové měli tehdy jistě radost, když se po pokoji rozlétla pírka z natržených polštářů. Polštářové války však i tak stály za to. Sedací pytle jsou odolné a tvarovatelné a děti si s nimi vyhrají, ať už se jedná o polštářovou válku, nebo jinou kreativní činnost. Sedací pytle mohou být na první pohled obyčejným kusem nábytku, ale kdo je jednou vyzkouší, nedá na ně dopustit. Jedná se o jedinou věc v domácnosti, po které mohou děti beztrestně skákat a házet s ní.

Sedací vaky se těší oblibě nejen u dětí, ale také u jejich přepracovaných rodičů, kteří po příchodu z práce hledají ideální místo k odpočinku. K tomu poslouží nejen horká lázeň, ale také relaxace na vytvarovaném sedacím vaku. Dají se samozřejmě použít i jako odkládací plocha.

Ženy při výběru sedacího vaku či pytle stráví poměrně dlouhou dobu, protože mohou zvolit z mnoha barevných kombinací a vzorů. Samozřejmostí jsou pestré dětské motivy, ale také klasické vzory, které se budou hodit i do konzervativněji zařízeného bytu. Ve fantazii se meze nekladou a ženy jistě přijdou na to, jaký sedací pytel se bude hodit právě k nim do obýváku. Pokud máte více dětí, dejte si pozor na to, aby každé mělo svůj sedací pytel, jinak by se o něj mohla strhnout krvavá řež.

A aby tatínkům nebylo líto, že je děti na svůj sedací pytel nepustí, mohou si vybrat nějakou maličkost. A může něco tatínky potěšit více, než dárky pro muže?

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *