Brněnská fotografka Hana Nováková o sobě říká: "Fotografování je tím, co mne nejvíce naplňuje."

Pamatujete si ještě na dobu, kdy jste čekali na okamžik, kdy se vaše děťátko poprvé podívá na svět? Oprašte rodinné album a pokochejte se pohledem na fotografie bezbranného batolete, které už na vás není zcela závislé a začíná chodit do školky či prožívá první školní lásky.

Fotky jsou nejlepší vzpomínkou, která vám připomene, jaké to bylo, když byly vaše děti ještě malé. Pokud zatím dítě nemáte a přírůstek teprve očekáváte, nezapomeňte nový přírůstek pravidelně fotit. Jedině tak si budete moci za čas připomenout, jak se vaše dítě za tak krátkou dobu změnilo.

Napadlo vás však někdy, že byste si mohli nechat vaše dítě zvěčnit tak trochu jinak? Každá maminka velmi dobře zná nádherné umělecké fotografie dětí, které fotí světoznámá fotografka Anne Geddes. Její kalendáře zdobí nejeden byt a fotoalba s motivem dětských fotografií na obalu, patří k nejprodávanějším. I vaše miminko by mohlo mít stylovou fotografii, která jakoby vypadla z kalendáře.

Umělecké fotografie dětí jsou mnohem působivější, než klasické fotky, které pořídíte svým digitálním fotoaparátem. Navíc je můžete věnovat svým blízkým a udělat jim obrovskou radost. Focení miminek není jednoduché a vyžaduje cit pro kompozici a velkou dávku trpělivosti. Ne každý prcek má nad hlavičkou svatozář.

Toužíte-li po nádherným fotografiích vašeho miminka či většího dítěte, můžete se obrátit na brněnskou fotografku Hanu Novákovou. Ta se focení dětí věnuje mnoho let a postupně se dostávala k tomu, co ji baví zdaleka nejvíce. Fotografování miminek fotografku naplňuje a práce s dětmi ji velmi baví.

Její galerie s názvem Ateliérové fotografování a Focení dětí a miminek na http://fotografiesvatebni.cz/ mluví za vše. Díky Haně Novákové má každá maminka šanci získat krásnou vzpomínku na dětství svého dítěte.

Autor příspěvku: lucied

0 komentářů: „Brněnská fotografka Hana Nováková o sobě říká: "Fotografování je tím, co mne nejvíce naplňuje."

    Akiharu

    (20.3.2012 - 5:33)

    Skvělfd rozhovor, Mett už sjludeu delšed dobu a působed na mě neskutečně kreativně a ze1roveň inteligentně. Ved, co chce a co ne a neustouped od svfdch ze1sad, to je to, co se mi na ni ledbed Jejed fotky majed obrovske9 kouzlo, ať už ty, na kterfdch pf3zuje ona sama, nebo ty, ktere9 sama zvěčňuje Každe1 jejed fotka je origine1lned a netuctove1, to se tak často nevided. Držedm pěsti s žurnalistikou i maturitou!

      Sashandeep

      (20.6.2012 - 8:43)

      Nie miałam jeszcze okzjai spotkać się z Anią osobiście, ale już od samego początku wydała mi się super osf3bką, pełną ciepła i wrażliwości,co zresztą widać na zdjęciach,ktf3re tak po mistrzowsku robi Ania. Ja i mf3j narzeczony już teraz wiemy,że to będzie wyjątkowy dzień dzięki Tobie Aniu-pomożesz nam złapać ten dzień i zatrzymać . 🙂

    Dětský Portál

    (23.12.2013 - 11:42)

    Nabízíme ručně pletené capáčky a čepičky nejen na focení miminek. Naše výrobky najdete na http://www.detskyportal.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *