Zdravá výživa a hubnutí „na míru“

Na diety a hubnutí se pak ženy více zaměřují s blížícím se koncem léta a plavkové sezóny. S hubnutím a především se zdravou výživou ale můžete začít kdykoliv, stačí pouze přesvědčení a pevná vůle.

Nejde o to pouze zhubnout, ale váhu si udržet

Lidé by při hubnutí neměli zapomínat na to, že držení diety má dvě pomyslné etapy. Tou první je dosažení váhového úbytku a druhou fází (leckdy obtížnější), je váhový úbytek dokázat udržet. Většina lidí je po první fázi šťastná, že se jim podařilo zhubnout a v euforii zapomínají na fázi druhou.

Univerzální dieta neexistuje

Nejjistějším způsobem, jak snížit tělesnou hmotnost, je zredukovat energetický příjem a zvýšit výdej. Vyvarujte se však amatérské skladby svého jídelníčku, mohli byste si totiž spíše ublížit!

Jaká je vlastně optimální hodnota přijímaných kalorií, při které člověk hubne, ale zároveň neohrožuje své zdraví? Množství kalorií se bude odvíjet od somatotypu člověka, jeho věku, pohlaví, zdravotního stavu, psychiky, životního stylu apod. Za základ se považuje tzv. bazální metabolismus, čili energie potřebná pro základní funkce našeho organismu.

Rozhodli jste se zhubnout? Nechejte si poradit od odborníka!

Ve skutečnosti nelze stanovit žádné univerzální diety, nebo návod k tomu, jak zhubnout. Konkrétní diety a dietní plány musí být „šité na míru“ každému jednotlivci, což dobře vědí výživoví poradci a specialisté. Pokud to s hubnutím myslíte vážně, obraťte se na odborníky a nechejte si sestavit svůj osobní dietní plán. Objednejte se zdarma ke konzultaci u profesionálů z Naturhouse! Jestliže Vás zajímají nejenom dietní plány, ale také zdravá výživa, metoda Naturhouse je pro Vás jako stvořená.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *