Stydíte se do plavek?

To, co bylo během těhotenství roztomilé bříško, je najednou odporný překypující vak. A co teprve všudypřítomné strie, které vypadají velmi nehezky. Co na tom, že se vám manžel neustále snaží namluvit, že je to normální a že se vaše postava brzy vrátí do stavu, v jakém byla před těhotenstvím. Vy však velmi dobře víte, že se SAMO nevrátí nic. Chcete-li se přebytečných kil zbavit a cítit se v plavkách pohodlně (nikoliv jako velryba), budete se muset přičinit. Nevěšte však hlavu, existuje celá řada způsobů, jak se dostat do formy.

Přípravky na hubnutí?

Reklamy nás masírují upoutávkami na úžasné přípravky, po kterých se dá velmi rychle zhubnout. Podle některých id dvacet kilo za měsíc. Pokud jste již některý z oněch zázraků vyzkoušely, jistě víte, že se většinou jedná o podlý reklamní trik, jak z maminek vylákat peníze. Tudy tedy cesta nevede – co takhle vyzkoušet posilovnu? Pravidelné návštěvy posilovny jsou velmi účinné a kila půjdou velmi rychle dolů. Spousta z vás však může narazit na další problém – stud. Není zrovna příjemné potit krev vedle vysportovaných dívek, které těhotenství znají jen z časopisu. Řešení je však jednodušší, než by se na první pohled zdát.

Malá posilovna u vás doma

Udělejte si malou posilovnu u vás doma a cvičte kdykoliv na to budete mít náladu. Ceny posilovacích strojů jsou relativně nízké a pokud je navíc koupíte přes teleshopping, můžete ušetřit i několik tisíc korun. A co si budeme namlouvat, vzhledem k výši rodičovské dovolené nám levné rotopedy či eliptické trenažéry nám určitě přijdou vhod. O kvalitu se bát nemusíte, je srovnatelná s produkty v kamenných obchodech. A za pár týdnů se určitě vlezete do loňských plavek!

Autor příspěvku: vbartos

0 komentářů: „Stydíte se do plavek?

    lucied

    (15.5.2012 - 13:22)

    Někdy jdou však kila po porodu dolů i bez cvičení a nakonec vážíte i méně, než před těhotenstvím. Jak je to možné? Máte větší zápřah, více pohybu a nemáte čas se tolik přejídat:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *