Ráj pro každého psa i jeho páníčka objeven!

Pokud není se psem zacházeno správně, nemůže od něj jeho pán čekat dobré chování a oddanost. Víme o místě, kde si na své mohou přijít všichni chovatelé psů, kteří pro svého společníka chtějí jen to nejkvalitnější a pozor – za velmi rozumnou cenu.

Ani kvalitní granule či potřeby pro psy nemusí být drahé

Pokud žijete v přesvědčení, že kvalitní granule či potřeby pro psy musí být nutně drahé, jste na velkém omylu a možná díky tomu ochuzujete sebe i svého psa. Existuje totiž jedno místo, kde najdete široký sortiment s potřebami pro psy a jejich pány za velice příjemnou cenu a přitom v prvotřídní kvalitě. Tím místem je specializovaný internetový obchod dog-gate.cz.

Obojek od Masajů, elastický, sportovní – jakým se pochlubí váš mazlíček?

V obchodě na vás čeká široký výběr kvalitních obojků a ne jen tak ledajakých. V nabídce jsou například kousky od značky NON-STOP Dogwear, která vyrábí špičkové obojky hned v několika různých provedeních. Velkou specialitou jsou obojky, které šijí Masajové. Tyto obojky jsou ručně vyrobeny z pravé kravské kůže a jsou ozdobeny korálky, jejich výroba podléhá Fair Trade a jejich koupí podpoříte masajskou komunitu. V nabídce je také elastický obojek, který zabraňuje tomu, aby se pes uškrtil v případě, kdy se zachytí o překážku (větev, plot, apod.). Potěší nabídka sportovních obojků a dalších potřeb jako jsou běžecké opasky a jiné.

Krmivo i pomoc

V obchodě samozřejmě nechybí bohatý výběr granulí. Mezi top se řadí granule od značky Magnusson. Tyto granule neobsahují umělé ani chemické látky, takže mají vysokou výživnou hodnotu. E-shop dog-gate.cz to není ale jen nabídka špičkové zboží. Zajímají se o psy, což dokazuje akce Psí anděl, v rámci které se e-shop snaží finančně podporovat psí útulky. Pro zákazníky je připraveno poradenství a všichni za nákup dostanou malý dárek.

Více o akcích e-shopu se můžete dozvědět na www.facebook.com/DogGateCz

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *