Poradíme fígl, jak hledat brigády na mateřské dovolené

Ovšem s rostoucími výdaji a věkem potomka, který už nevyžaduje každých pár hodin krmení, se vkrádá myšlenka, že bychom přece jen nějakou hodinku ze dne vyhradit mohly. Zalátat chatrný rodinný rozpočet je možné už z několikahodinového závazku týdně. Problém nastává s tím, jak takovou práci najít. Čistě na brigády na mateřské není zaměřen žádný pracovní server a na webech pro maminky bývají takové brigády neaktuální. Jako obvykle nezbývá než si pomoct samy.

Iniciativní maminky už svou brigádu na mateřské dovolené našly

Když neexistuje specializovaný web, můžeme využít vyhledávání v některém personálním portálu s inzeráty brigád, jaký je například JenPráce.cz. Při návštěvě stránek zjistíte, že jsou inzeráty řazeny podle regionů. Filtrovat je lze díky formuláři v pravém horním rohu, který jsem já například úspěšně přehlédla a rovnou šla na přehled brigád. Ve filtru je možnost vybrat inzeráty podle oboru, smluvního vztahu, vzdělání, velikosti úvazku a výši platu. Když si zvolíte brigády v horní části stránky už se vám zobrazí pouze zobrazení podle oborů. Brigády na mateřské dovolené mezi nimi bohužel nejsou. Zde by většina z nás skončila a prohlásila by, že brigády prostě nejsou. Díky slibovanému fíglu máte šanci být chytřejší než ostatní ženy.

Na svou stranu si můžete vzít vyhledávač a najít si brigádu dle vlastních kritérií a to díky slovům, které vámi hledaný inzerát obsahuje. Do vyhledávače stačí zadat příkaz ve formátu „mateřská dovolená site:jenprace.cz“ aby vám vyšel co nejširší výběr inzerátů. Nevybírejte ty, které hovoří o záskoku za mateřskou dovolenou. Jinak se dostanete k celé řadě zajímavých výdělků i z domu. Já třeba našla navolávání schůzek, které lze dělat i z domu. Určitě budete mít štěstí také.

A občas se můžete mrknout klidně i na brigády v zahraničí. Která z nás by netoužila na chvíli zkusit práci v Anglii, Francii nebo Německu a získat tak zkušenosti, kterými překypují naše kamarádky? S portálem JenPráce.cz se to může podařit.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *