Nehledejte partnera, najděte jej! Od toho je tu seznamka.

Dnešní uspěchaná doba prostě nepřeje rodinnému životu a možná sami odkládáte založení rodiny na později. Ženy jsou navíc čím dál více samostatné a muže de facto k ničemu příliš nepotřebují. Ti se zas honí jen za každou další sukní a zabřednout do nějakého hlubšího citového vztahu ani sami nemají zájem. Obvykle stejně nakonec takové úvahy přebijeme prací, zařizováním nového bytu nebo psím, kočičím či jiným miláčkem. Ti odvážnější podlehnou na čas kouzlu nezávazných vztahů, kamarádství s výhodou a podobných flirtů, ale obvykle bez většího naplnění, pokud přímo nepropadnou v depresi. A přitom najít skutečného partnera není až tak složitá věc.

 

Hrajte s kartami na stole

 

Vím, že je těžké si ujasnit, co právě od života očekávám, ale právě to je pro ostatní nejdůležitější. Pokud žijete s představou, že se celý svět spikl proti vám, raději se do žádných vztahů nepouštějte. Pokud přece jen tušíte, že vám většinou lidé a hovor s nimi dělá radost, proč jim neříct, po čem zrovna toužíte. Je plno takových, kteří rádi seznamují své přátele a těší se z toho, že jsou spolu spokojeni. Když takoví přátelé v okolí nemáte, je nejjednodušší cestou internetová seznamka. Počítejte s tím, že více než kde jinde narazíte na žádostivé muže a znuděné ženy, ale právě mezi nimi se možná pohybuje váš budoucí partner či partnerka. To nejdůležitější je, abyste jim přímo řekli, co od nich očekáváte. Je mi jasné, že byste raději někoho s přirozenou intuicí, ale věřte, že ne každý je věštec z křišťálové koule.

 

Hodně štěstí, není to tak složité

 

Hledáte-li životního partnera či partnerku, přeji vám, abyste se s nimi potkali co nejdříve a svým přátelům rozeslali svatební oznámení a pak si slavnostně vyměnili svatební prstýnky jako v romantických filmech. I když už lidé přestávají manželství věřit, přesto je ve slibu lásky cosi magicky kouzelného, co dva lidi nerozlučně spojuje, i když po letech naberou jejich cesty rozdílný směr.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *