Laserová kosmetika: odstranění znamének, ale také pocení

Takže vada zraku zmizí a během několika dní po uzdravení očí po zásahu laserem už může na brýle zapomenout. Dost mě to překvapilo. Že se takovým laserem dají odstranit i pihy a znaménka, mi přišlo už normální.

Laser je jako operační nůž

Laser může proniknout pod povrch a operovat tam. Úzký paprsek světla je tak intenzivní, že dokáže oddělovat od sebe tkáň, a tak není nutné vůbec řezat skalpelem. Operatérův zákrok je tak mimořádně přesný a omezuje se výhradně na nejnutnější řez. Odstranění znamének je potom velmi snadné a ve výsledku se mnohem rychleji hojí a je vlastně i méně bolestivé, což ale díky umrtvení stejně necítíme. I když ze zkušenosti vím, že existují pihy či výrůstky, s kterými nemusíte čekat na laser a můžete si je nechat odstranit i bez sebemenší jizvičky skalpelem. Rozhodně se o tom poraďte se svým lékařem.

Laserem se dá odstranit i pocení

Co mi ovšem opravdu vyrazilo dech, bylo zjištění, že bych se už nemusela obávat, kde bude a nebude přetopeno a kdy mi zas vyrazí v podpaží koláče potu. Někdy stačí nějaký drobnější stres a jsem v podpaží celá mokrá, což na veřejnosti rozhodně to není nic příjemného. Od pohledu už vím, že tohle postihuje většinu lidí v mém okolí, ale já se díky tomu zjištění rozhodně lépe necítím. Proto jsem uvítala možnost laserového odstranění pocení. Pokud by se vám to zdálo jako radikální zákrok, vězte, že není na rozdíl od odstranění znamének trvalý, odezní po 6 měsících.

Prodlužování řas – krása bez laseru

Pokud by vás zásah laseru přece jen trochu děsil, připravila jsem si ještě zmínku o prodlužování řas, to se stále ještě objede úplně bez laseru.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *