Krása na dosah

Osvětlíme vám důležité informace, které je potřeba vědět. Současná plastická chirurgie opravdu dokáže nemožné.

Neváhejte a začtěte se do našeho článku

Plastická chirurgie Praha vám od vašich problémů ochotně a ráda pomůže. Navštivte oficiální webové stránky a prostudujte si jejich nabídku.

Augmentace prsou

Zvětšení prsou je velmi efektivní chirurgický zákrok, který splní ženám jejich přání. Operace je prováděna v celkové anestezii. Ideální je pro ženy, které disponují malým množstvím prsních žláz. V současné době se výše uvedený zákrok těší velké popularitě především u celebrit nejen českých, ale především světových.

Plastická operace zabere až tři hodiny. Nemocniční hospitalizace se doporučuje do čtyř dnů, v průběhu čtvrt roku je důležité nezatěžovat se přílišnou fyzickou námahou a především odpočívat. Věková hranice pro operaci není nijak více omezena, doporučuje se však doba, ve které neplánujete těhotenství. Spodní hranice je do 18 let. Silikonové prsní implantáty jsou bezpečné a neznemožňují kojení dítěte. Typ a druh implantátu je velmi různorodý, trh nabízí nespočet tvaru, jenž umožňují vytvořit tvarování prsou dle požadavků pacienta. Vše záleží na dohodě s kvalifikovaným odborníkem.

Pokud vás již dlouho dobu svírá nízké sebevědomí, podstupte i vy plastiku prsou.

Modelace prsou

Modelace prsou je určena pro ženy, jenž mají nesouměrně velká ňadra. Tento zákrok se také využívá u žen, které v důsledku těhotenství rychle nabraly na váze a také rychle snížily váhu. Následkem jsou tedy povislá prsa.

Zmenšení prsou

Odebrání prsní tkáně může mít hned dva důvody. Zmenšení prsou si ženy nechávají provádět z důvodu krásy i zdravotních obtíží, jenž mohou extrémně zatěžovat páteř. V případě doporučení specialisty zákrok hradí pojišťovna.

Plastické operace prsou mohou navrátit sebedůvěru každé ženě, i vám.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *