Jste v očekávání a váš šatník zeje prázdnotou?

Nemusíte se však ničeho obávat. Doby, kdy se musely maminky spokojit s hadříky, které vypadaly jako pytel od brambor, jsou dávno pryč. I těhotné se mohou obléknou velmi elegantně a být přitažlivé pro své partnery. Těhotenství není nemoc a měly byste si ho užívat v každém směru. Co na tom, že budete nosit o několik čísel větší oblečení a mít břicho jako balón, to zkrátka k těhotenství patří.

Bydlíte-li v menším městě, kde není nabídka oblečení, určitě oceníte široký výběr na internetu. Oblíbená internetový obchod otto-shop.cz nabízí velmi pestrý výběr oblečení pro těhotné za příjemné ceny. Těhotenská móda jde v ruku v ruce s nejnovějšími trendy a je navržena tak, abyste se v ní cítily pohodlně. Až budete mít nákupní košík plný, jistě vám to nedá a zavítáte do kategorie oblečení pro kojence. Pokud ještě netušíte, zda se vám narodí chlapeček či holčička, vybírejte oblečení v univerzálních barvách, tedy bílé, žluté, případně zelené. Až se vám to malé narodí, určitě vám přijde vhod. Otto-shop.cz nabízí kompletní výbavičku z kvalitních a velmi příjemných materiálů.

V neposlední řadě by vás mohly zaujmout plavky. Jaro uteče jako voda a léto se ponese ve znamení koupání. Pokud se chcete koupání ve veřejných bazénech v době těhotenství vyvarovat, upotřebíte plavky hned poté, co se vám narodí miminko. I v menších městech se totiž pořádají oblíbené plavecké kurzy, na které můžete docházet i s vašim prckem. Pro miminka je plavání velmi příjemným zážitkem, díky kterému si na vodu zvykne a nebude se jí bát v pozdějším věku. Na plavání si navíc příjemně odpočinete a pokecáte s dalšími maminkami.

Autor příspěvku: admin

0 komentářů: „Jste v očekávání a váš šatník zeje prázdnotou?

    Kasminah

    (20.6.2012 - 7:13)

    duxford: rec byla pouze o clanku (Debian a Ubuntu), inlitegentni clovek do diskuse nezahrnuje osobni urazky. A nyni dodavam: „takovejm blbečkum se musedm fakt sme1t, ale na druhou stranu je mi jich trochu ledto.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *