Dopřejte vašim psím miláčkům to nejlepší

Pes potřebuje vhodné krmivo, aby mohl správně růst a nechyběly mu žádné potřebné živiny, jež jsou důležité pro vývoj a především dlouhý život každého psa.

Vhodné složení granulových krmiv je základ, na který by měl při výběru granulí myslet každý majitel psa. Kvalitní granule pro psa představují dostatečný přísun potřebných živin a mnohdy i důležitých vitamínů, které jsou nezbytné pro správný růst a vývoj psa. Granule pro psy jsou vhodné v každém psím věku – od štěňat přes dospělé psy až po psí seniory. Při jejich správném výběru by se nemělo hledět pouze na cenu, nýbrž na kvalitu surovin, z nichž jsou granule pro psy vyráběny.

Psi maso milují

Pes je masožravec, proto mu největší radost uděláte, když mu dopřejete masové konzervy. Kvalitní masové konzervy pro psy s vysokým obsahem masa jsou nejen vhodným doplňkem stravy, ale zároveň i výbornou pochoutkou, za kterou vás váš zvířecí kamarád bude milovat. Rozhodně se ale nedoporučuje konzervami psa překrmovat. Konzervy pro psy byste měli brát spíše jako pestrý doplněk, který mu můžete podat místo klasických granulí párkrát do týdne. Při podávání masové konzervy dbejte na dostatečném přísunu čisté a především čerstvé vody.

Pochoutka za odměnu

Pamlsky pro psy představují ideální odměnu za správně vykonaný povel. Pamlsky pro psy jsou chutné, zdravé, voňavé a křupavé. I při výběru pamlsků je třeba dát pozornost na kvalitu, protože i v tomto odvětví existuje mnoho nezdravých náhražek, které mohou psovi spíše ublížit nežli přilepšit. Pamlsky pro psy mají i funkční stránku, jedná se hlavně o dentální pamlsky, kterými si psi čistí zuby. Chcete-li svého psa odměnit, dopřejte mu masové pamlsky pro psy nebo velice oblíbené kosti z buvolí kůže, které se mezi psy těší obrovské oblibě.

Kdo chce svému čtyřnohému mazlíčkovi dopřát opravdu jen to nejlepší, měl by znát chovatelské potřeby a krmiva, které pejskovi může podávat. Vždy je dobré sledovat složení i výrobce, aby měl chovatel psa jistotu, že doplňky stravy jeho psovi maximálně prospějí.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *