Dopřejte si wellness víkend

Když se řekne welness

Označení wellness se začalo používat již od 50. let minulého století. Tento pojem vznikl v USA a obecně zahrnuje aktivity, které vedou k optimálnímu stavu těla i mysli, celkové harmonii a osobní spokojenosti.

Víkendový wellness pobyt Vám zvedne náladu

Samotný wellness řadíme do alternativní medicíny. Wellness Vám dodá energii a postará se o mnohem lepší náladu. K tomu, abychom se odreagovali, nám postačí klidně i dva dny. Na spoustu žen působí opravdu blahodárně, když se na nějaký čas nebudou muset zabývat domácností a každodenními starostmi.

Wellness víkend si může každý naplánovat zcela individuálně, anebo využít některý z organizovaných wellness balíčků. Nabídka wellness víkendů je poměrně široká, takže si jistě každý přijde na své.

Wellness pobyty Aneb pro každého něco

V současné době se nabízí různé wellness pobyty. Tradičně je jejich součástí ubytování, strava, masáže a další procedury. Některé pobyty jsou zaměřeny vyloženě na relaxaci, jiné mohou mít aktivnější formu – například obsahují cvičení, tance apod. Objevují se i pobyty zaměřené na umění, například arteterapii.

Welness pobyty by měly probíhat v příjemném prostředí, což dokonale splňují pobyty na zámcích. Na welness pobyt si můžete vyrazit sami nebo s nějakým doprovodem (kamarádkou, partnerem,…). Můžete si vybrat z tuzemských i zahraničních pobytů v různých cenových relacích.

 

Autor příspěvku: veronika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *