Divili byste se, co může být příčinou bolesti kloubů a nevolnosti!

Nejčastější odpovědí (především v reklamách) na bolestivost kloubů je artróza a nedostatečná výživa kloubů. U špatného trávení je to především špatná výživa a nedostatečný poměr minerálů a vitamínů. Dovedete si ale představit, že by tyto 2, zdánlivě odlišné problémy, mohly mít jednu příčinu? Také jsem byla toho názoru až do té chvíle, než mi má kamarádka Markéta pověděla, co se jí stalo.

Začalo to nevinně

S Markétou se známe už od střední školy a od té doby se pravidelně setkáváme, alespoň 1x měsíčně. Loni na podzim si Markéta začala stěžovat na zdravotní problémy, že jí často v poslední době bolí klouby a to nejen při pohybu, ale jen tak. Usoudili jsme, že by to mohlo být změnami počasí, jak vlastně radí všechny babičky. Do vánoc to nepolevilo a po novém roce se k bolestivosti kloubů přidala také bolest hlavy, nevolnosti, a aby toho nebylo málo, tak i špatné trávení. Za bolestí kloubů artróza kupodivu nebyla, což si Markéta nechala zjistit i od doktora. Chvíli si s manželem mysleli, že je toho na ně jen trochu moc a potřebují odpočinek. Ani týdenní dovolená v termálních lázních nepomáhala a Markéta už se rozhodla, že začne obcházet doktory, protože to není samo s sebou.

Kolegyně z práce dala Markétě brouka do hlavy

Ještě předtím, než se Markéta vydala k doktorům, se o svých problémech bavila s kolegyní v práci. Ta jí řekla, že o podobných problémech nedávno četla v jednom magazínu a všechny měly jednu příčinu – nakažení lidského organismu různými druhy červů. Tyto červi parazitují na orgánech a jejich výkaly mají za následek všechny popsané problémy. Chvíli tomu Markéta nechtěla uvěřit. Jak by se mohli dostat červi a paraziti dovnitř, ale přeci jen si řekla, že tomu uvěří a před návštěvou doktorů zkusí svůj organismus zbavit případných parazitů – tedy absolvuje odčervení.

Našla si vhodný prostředek

Markéta si také o tomto tématu dost přečetla a zjistila, že existují i doplňky stravy proti externím agentům lidského organismu. Mezi nejlépe hodnocené patřil Wurm-ex a tak jej Markéta vyzkoušela. Podle popisu tohoto doplňku stravy obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a k normální funkci střevního traktu. Dále nechybí vitamín B pro správný chod sliznice a ani kyselina pantotenová pro snížení únavy a vyčerpání. Bolest kloubů při pravidelném užívání Wurm-ex postupně polevovala a také zažívání se během pár dnů vrátilo do normálu. Bylo to tedy ono – červi. Pro někoho z nás nejméně pravděpodobná varianta, ale bohužel se i to může stát. Bohudík ale existují i spolehlivé metody, jak s nimi zacvičit.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *