Dárky pro naše nejmenší

Každá dětská duše touží po překvapení, my zase toužíme vidět radost v dětských očkách. Představíme vám bezkonkurenční tipy, jež potěší nejednoho malého caparta.

Inspirujte se s námi!

Čeká vás návštěva známých, kterým se narodilo miminko a neustále přemýšlíte, čím byste udělali tu největší radost? Vybírat můžete nejen z hraček, plyšáků či hrkávek, ale také z praktických dárku. Ty určitě potěší rodiče dítěte. Pořiďte fotoalbum na celoživotní zážitky, odrážedlo, či vzpomínkové krabičky, do kterých můžete uložit první vlásky, zoubky, botičky, zkrátka vše, co vás napadne. Uschovejte důležité předměty do dřevěné krabice, jež s elegancí zapadne do vašeho interiéru. Dárky pro miminka se vybírají téměř samy.

Hygienické a kosmetické prostředky

Pokud vás naprosto nic nenapadá, vsaďte na předměty denní potřeby. Rodiče malého andílka jistě potěší dárky ryze praktického původu. Jednorázové pleny, olejíčky, mastičky, vlhčené ubrousky – na výběr máte z pestré řady. Tip: Z výše uvedených věcí vytvořte dárkový koš, jenž můžete ozvláštnit jemným hřebínkem, dudlíkem či milou a měkkou plyšovou hračkou.

Darujte kreativitu

Snažte se darovat nápadité dary, zapomeňte na nudné a všední nápady. Originální dárky potěší daleko více než ty, které jsou vybrány ve spěchu. Nakupujte je proto s předstihem a především s rozmyslem.

Pokud míříte na rodinnou oslavu na počet narození dítěte, nezapomeňte pořídit dárek i pro novopečenou maminku, postačí malá drobnost či upomínkový předmět.

Autor příspěvku: vbartos

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *