Co znamená operace očních víček?

Věk je sice jenom číslo, nicméně postupem času pokožka ztrácí pružnost, a to i v natolik specifických oblastech, jako jsou oči. Pokud se vám nezamlouvá pohled do zrcadla, protože vás trápí povadlá oční víčka, estetická operace očních víček je ideálním řešením. V následujících řádcích vám prozradíme, jak blefaroplastika probíhá.

Estetická chirurgie umožňuje hned několik kosmetických zákroků, které zlepšují vzhled, ale i funkci očí. Blefaroplastika je jedním z nejúčinnějších a nejpřínosnějších z nich. V podstatě je to operace očních víček.

Co je to blefaroplastika?

Snad každá moderní klinika plastické chirurgie má ve svém portfoliu služeb i operace víček laserem. Cílem je vypnout a pozvednout povislou kůži okolo horních a dolních víček. Zákrokem tedy zlepšíte povislá horní víčka i váčky pod očima, a tím se zvětší zorné pole, protože se v očním okolí eliminuje tuk, zpevní svaly a odstraní přebytečná kůže. Operace horních víček je stejně žádaná jako operace dolních víček, protože každého trápí něco jiného.

Jedním z plastických chirurgů, kteří se zaměřují na operace víček, je Tomáš Ventruba, jenž působí na oblíbené klinice V-CLINIC. Plastická operace očních víček je jeho denním chlebem a zanechává za sebou perfektní výsledky.

Jak se blefaroplastika provádí?

Celý proces je jednoduchý. Blefaroplastika se provádí buď v lokální anestezii, nebo v celkové narkóze. Záleží na konkrétní situaci. Operace víček na pojišťovnu je také možná, zejména pokud se jedná o zdravotní nedostatek, například špatně vidíte přes povislou kůži horních víček.

Při operaci horních víček plastický chirurg provede drobný řez podél přirozeného záhybu víčka, a tím odstraní přebytečný tuk, kůži, svaly i tkáň. Při operaci dolních víček se zase provede takřka neviditelný řez uvnitř dolního víčka, přes nějž se zase odstraňuje přebytečný tuk a napne se povislá kůže.

Estetická chirurgie je opravdu pestrá. Udělejte pro svůj vzhled maximum.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *