Adventní stres nechte na lekcích spinningu

Počasí venku už cyklistice moc nepřeje a kolo vytáhnou jen ostřílení hrdinové. Ani v zimním období si ale nemusíte jízdu na kole odpírat, vyrazte na lekce spinningu.

Cvičení i v zimě

Během adventu potřebujeme stihnout spoustu věcí. Práce, každodenní povinnosti, shánění dárků, stromečku, pečení cukroví a mnoho dalších věcí, které je potřeba zařídit a připravit. V létě bychom pak sedli na kolo a jeli si vyčistit hlavu někam do přírody, v zimě to možné není. Užít si pohyb a udržet si kondici z léta nám může pomoci sport ve vnitřních prostorech, kde na teplotu přeci jen počasí nemá vliv. Fitness centra nabízí mnoho aktivit od fitness tréninku, lekcí jógy, kruhových a funkčních tréninků až po spinning, tedy jízdu na stacionárním kole za doprovodu hudby. Ta je velmi oblíbená u žen i mužů a baví i ty, kteří se klasickému kolu vyhýbají.

Pravidelnost pomáhá

Nuda vás na spinningu rozhodně nečeká, i když se s kolem stojí na místě. Celá lekce probíhá pod vedením zkušené instruktorky, která nejen vybírá doprovodnou hudbu ale také plánuje a sestavuje choreografie, které se během cvičení střídají. To je zárukou, že vás cvičení bude bavit a procvičíte všechny svalové partie. Rytmická hudba podporuje chuť se hýbat, celé cvičení zlepšuje nejen kondici, ale i náladu. Začátky mohou být náročnější, ale brzy si pohyb na stacionárním kole osvojíte a kondice se vám začne zlepšovat s každou další lekcí. Spinning se cvičí po celé republice, už dávno není nedostupným sportem. Nejvyšší úroveň nabízí také spinning v Brně, kde si můžete zkusit lekci zdarma a zjistit, o čem jízda na spinneru je.

Adventní stres by ke svátkům vůbec patřit neměl, ale vyhnout se mu úplně nelze. Pravidelné cvičení pomůže utřídit si myšlenky, vyčistit hlavu a udělat něco pro své zdraví.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *