Bumima.cz

Pohodlně a rychle – nákupy z domova

Nejen v období těhotenství nás často přepadají stavy velké únavy a vyčerpání, kdy jen myšlenka na nákup v supermarketu nebo obchodním centru je zničující. Dnes už naštěstí máme spoustu možností, jak se tahání tašek a postávání ve frontě vyhnout. Téměř vše se dá sehnat v online obchodech, jednoduše a rychle. Takže nohy na stůl dámy, a jde se nakupovat!

Došlo máslo, mléko, rohlíky, plenky…

Čas vyrazit do online supermarketu! Počet online obchodů nabízející sortiment stejný jako v běžné síti supermarketů – tedy potraviny, nápoje a drogerii, se v ČR docela hezky rozrůstá. Už nějakou dobu je na trhu Tesco online, které boduje širokým sortimentem a nízkými cenami. V posledních letech ho dotahují obchody Rohlik.cz a Kolonial.cz, které nabízí i další služby zákazníkům, jako je např. expresní doručení, nabídka farmářských potravin a další. V nabídce obchodů pořídíte opravdu vše, od mléka a pečiva, přes nápoje až po drogerii a potřeby pro děti. Takže konec tahání těžkých tašek a stresujícím nákupům s dětmi v supermarketech. Naplánujte si půlhodinku na online objednávku všeho, co potřebujete, a pak si jen užívejte, že nikam nemusíte. Pokud se vám nějaké zboží nebude po přivezení líbit, jednoduše ho odmítnete a obchod si ho zase odveze.

Máma/ségra/manžel má pozítří narozeniny…

Někdy zkrátka nevíme, čím naše blízké k jejich narozeninám a dalším výročím obdarovat. Všechno mají, nic nechtějí, nic nepotřebují, ale přijít na oslavu s prázdnou se prostě nehodí. Rychlým a pohodlným řešením může být dárkový poukaz na zážitek. Dá se pořídit na poslední chvíli, dostanete ho v pěkném dárkovém balení a navíc je to dárek s nápadem, který ocení každý. Luxusní wellness den pro dámu mamince, ségře baristický kurz, manželovi jízdu ve Ferrari…buďte si jistá, že najdete něco pro každého.

Nemám co na sebe…

Pro někoho je courání po obchodech relax a zábava. Pro někoho je to ovšem, jak se říká, za trest. Pokud patříte do druhé skupiny, nakupujte i oblečení a boty online. Nebojte se, že kupujete zajíce v pytli, u online obchodů je samozřejmostí možnost vrácení nebo výměny zboží. Obchody stále častěji také nabízí možnost platby až po převzetí a vyzkoušení zboží. Zkrátka zaplatíte pouze to, co vám bude, a zbytek vrátíte. Speciální vychytanou službu nabízí obchod Zoot.cz, který má po celé ČR své showroomy, kde si můžete objednané zboží vyzkoušet a co vám není, zde rovnou nechat. Můžete si tak objednat např. několik stejných kousků v různých velikostech nebo barvách a vybrat si až na místě.

Exit mobile version