Bumima.cz

Dětská jídelní židlička: Jak poznat tu pravou?

Už nastal čas, aby váš potomek stoloval s vámi? Nevíte, podle čeho se při výběru židličky rozhodovat? Poradíme vám, jak poznat kvalitní židličku a jaké možnosti vlastně máte.

Materiál: Dřevo, nebo plast?

Při výběru dětské jídelní židličky narazíte na dvě základní možnosti – židličky ze dřeva nebo z plastu. Obě možnosti mají své výhody i nevýhod a nelze jednoznačně určit, která z nich je lepší. Vybírejte podle dvou aspektů – vzhledem by židlička měla ladit se zbytkem vašeho interiéru a její vlastnosti by měly splňovat vaše požadavky. Co tedy tyto dvě varianty nabízejí?

Tip: Dřevěné jídelní židličky lze často využít hned na několik způsobů. Po rozložení na židličku a stoleček se z jídelní židličky může stát klasický dětský stolek – třeba na kreslení. Variabilita dřevěných židliček vám uleví při nákupu dalšího dětského nábytku.

Samotná volba materiálu je čistě na vašem vkusu, ale nepodceňte funkce, které židlička nabízí. Určete, co od židličky očekáváte, a vybírejte podle jejích vlastností. Je pro vás důležitější skladnost, vzhled, možnost dalšího využití nebo vás zaujala třeba přenositelnost?

Exit mobile version