Bumima.cz

Elegantní květináče pro váš interiér či zahradu nebo jako stylový dárek

Nemusíte se děsit olezlých květináčů z vašeho dětství, které bylo nutné skrývat do ještě otřesnějších ohrádek či falešných květináčů. Ten správný květináč si nyní můžete vybrat podle konkrétního účelu nebo designu interiéru. Dostupné jsou i v celých setech pro různé druhy rostlin vysázených ve stejném stylu květináčů.

Pokud vaše babička či maminka pěstuje léčivé rostliny, polyratanové květináče se přímo nabízejí. Jak už název napovídá, jedná se o květináče z umělého ratanu, které se hodí zejména k venkovní setbě. Některé jejich varianty působí příjemně i v interiéru, zvlášť k nábytku ze stejného materiálu.

plastové květináče doznaly velkých změn a mají svěží moderní design, nesrovnatelný s tím dřívějším. Možná sáhnete zrovna po nich. Jejich velikou výhodou je, že se jedná o samozavlažovací květináče (systém je součástí dodávky). Samozřejmostí je jejich nezničitelnost, které k plastu prostě patří.

Impozantním dojmem působí nerezové květináče, hodící se zejména do moderního interiéru, kde se stal motivem kovovým lesk (například kuchyně, kanceláře apod.). Opět jde o trvanlivý materiál, který vás nejspíš přežije.

Ženu, která miluje vlastnoručně vytvořenou zahradu, zajisté potěší pozinkové květináče. Jejich vzhled je současný a trendy. Působí designově kompaktně a hodí se zejména k osázení vyššími rostlinami.

Sortiment tvarů, stejně tak jako cenové rozpětí, je u květináčů opravdu široké. Vybere si tak zkrátka naprosto každý. Navíc tak, jako v každém eshopu, máte právo na vrácení peněz do 14 dní od doručení květináčů bez udání důvodu. Stále si myslíte, že něco takového jako květináč přes internet pořídit nejde?

Exit mobile version