Chcete mít muže, který vám bude věrný?

Věrnost se v dnešní době moc nenosí a tak nikdy nevíte, kdy vás nevěra může potkat. Důvodem, že jsou muži nevěrní, bývá to, že potřebují sex častěji, než my ženy. V tomto směru to nemáme rozhodně nastavené stejně, a tak dochází k nevěrám. Pokud chcete, aby vám váš muž nevěrný nebyl, musíte s ním mít sex i tehdy, když se vám zrovna nechce a ani tady věrnost ale není úplně jistá. Mám kamarádku, která se svým mužem spala každý den, a přesto si našel milenku. Muži jsou v tomto směru nevyzpytatelní a nikdy nemůžeme vědět, co se jim honí v hlavě.

Muži k životu potřebují sex mnohem více, než uklizenou domácnost, navařeno a vypráno. Kdyby jim doma chybělo toto, nebudou to tak řešit, jako když jim doma chybí sex. Ať se vám to líbí, nebo ne, je to prostě tak a sex u mužů hraje tu největší roli.

To, že budete se svým partnerem mít sex kdykoliv on bude chtít, však neznamená, že jej nebude hledat jinde. Záleží i na kvalitě sexu. Jestliže budete svolná jen k jedné poloze a budete se přitom tvářit znuděně, nebude jej sex s vámi bavit, ale i tady hrozí riziko toho, že si jej bude hledat někde jinde a bude vás podvádět.

Jak vidíte, tak podnětů, proč si hledat sex někde jinde, mají muži celkem dost a na nás je to, abychom tomu zabránily. Jenže ono to také není tak jednoduché. Proč máme být takzvaně k dispozici muži kdykoliv si zamane, když nám samotným se ani nechce. Můžeme být unavené, nemusíme mít náladu, a pak se nám sex s našim partnerem akorát tak může zprotivit.

Otázka toho, jak často s mužem spát, je tedy sporná. Nicméně opravdu platí to, že pokud budeme doma odmítat sex častěji, hrozí nám to, že si muž najde milenku. Muži v tomto případě mozkem nepřemýšlí a jsou velmi sobečtí. Myslí hlavně na to, aby uspokojili své potřeby, o to jim jde především.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *