Vyrazte za odpočinkem i krásnějším vzhledem do Lázní Jupiter

Jako ženy to vůbec nemáme lehké. Starost o rodinu a domácnost je sice krásná, ale současně i velmi náročná. Usínáte každý den s pocitem totální vyčerpanosti? Řekněte si dost a vyrazte za odpočinkem. Věřte, že i pouhý jeden den stačí k tomu, abyste načerpala nové síly a byla o něco krásnější! Na jeden den jistě hlídání seženete, přestaňte se proto vymlouvat a vyrazte. Novu energii vám pomohou získat pražské Lázně Jupiter. Proč zamířit právě sem a co vše si užijete?

Blahodárné masáže i v netradičním provedení

Lázně Jupiter se specializují na blahodárné masáže. V nabídce mají i turecké masáže hammam. Při této masáži zažijete maximální uvolnění těla i mysli. Masáž se provádí pomocí očistné pěny, která revitalizuje pokožku a výrazně ji omlazuje. Budete se cítit jako znovuzrozená. Nabízí i klasické a lymfatické masáže. Cílem lymfatické masáže je stabilizace lymfatického systému. Podstoupit byste ji měla ve chvíli, kdy se cítíte unavena.

Do lázní i za krásnějším vzhledem

Lázně Jupiter nabízí i několik zkrášlujících procedur. Provádí zde například neinvazivní, bezbolestnou liposukci. Cílem této metody je rychlé odstranění přebytečného tuku. I po jedné proceduře budete odcházet o poznání štíhlejší a vaše pokožka bude viditelně pevnější a hebčí na dotek. Specialitou lázní v tomto oboru je kryolipolýza – unikátní metoda hubnutí mrazem, při které dochází k úbytku 25-30 % tukových buněk za jedno sezení!

Kam?

Lázně Jupiter se nachází v Praze 4 na adrese Hornokrčská 649/31 a specializují se na relaxační, lázeňské i zkrášlující procedury již 10 let. Obavy, že byste „padla do rukou“ amatérů nejsou na místě. V lázních jsou zaměstnáni profesionálové, kteří odvádí svou práci na jedničku. Udělejte si čas a vyrazte právě sem, prospěje vám to! V nabídce jsou i lázeňské a SPA balíčky, které jsou skvělé jako dárek.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *