Batoh jako módní doplněk – jaký vybrat?

Spousta žen chce vypadat elegantně a skvěle i v okamžicích, kdy si má vzít jako doplněk batoh. Ať už jedete na výlet s rodinou, chystáte se na piknik s kamarádkami do parku, nebo jste se rozhodli, že vezmete partnera a vydáte se na krátkou projížďku lesem, bude se vám hodit vzhledově hezký a přitom řešením praktický batoh. Víte, kde najít přesně takový, jaký potřebujete?

Elegance, jednoduchost, kvalita

Ať chcete něco z výše uvedeného, nebo vám jde o jedno z těchto charakteristik, vyberete si zaručeně. Velmi žádaný je např. elegantní batoh od Rains. Skvělým příkladem je černý kožený batoh. Ochrání obsah před nechtěným mokrem od deště, je vysoce elegantní, a přitom pojme docela mnoho. V přední části nechybí menší kapsa a rozměry 30x47x9cm zaručují, že si do něj uschováte např. i menší notebook, knížku, láhev s pitím, nebo jiné předměty.

Oblíbený je i elegantní batoh od značky Silvian Heach v modrém provedení. Zdobí ho zajímavé prošívání a je ozdobou každé ženy. Jestliže máte rády ležérní styl a nechcete batoh vysloveně sportovní, právě tento by vám mohl „padnout do oka“. Na přední straně má přihrádku pro maličkosti, větší věci umístíte do hlavní části batohu. Doplňky jsou hezky lesklé, celý model můžete s klidem použít k sandálům, mokasínům i balerínám. Skutečně výborně kombinovatelný a hodíce se pro chvíle, kdy chcete mít volné ruce a věci mít v batůžku na zádech.

Do třetice je tady další model, jejž mají ženy rády. Jde o značkový jednoduchý batoh od Medicine. Je jednobarevný, např. v tmavě šedém, světle šedém, oranžovém či meruňkovém provedení a dalších. Pro svou jednoduchost se hodí jak do města, tak i na kratší výlet na kole. Stejně tak se vám bude hodit k jakékoli barvě oblečení.

Batoh je nezbytná výbava každého člověka, který se alespoň tu a tam vydává na procházku, výlet, nebo návštěvu přátel. Vyberte si dle svého gusta a udělejte si v jarních dnech radost.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *