Veselý pokojíček pro děti, musí být barevný

Každé dítě chce mít svůj pokojíček a většina z nich si představují nereálná provedení. Ovšem každý rodič má zkušenosti s tím, že děti rády hrají hry na kobercích, nebo malují na zdi. Tak jim to dopřejte a vytvořte jim veselý pokojíček se zdmi, na kterých se mohou volně projevit.

Jsme jako ve škole!

Existuje více variant, jak můžete svým dětem dopřát zeď, po které mohou kreslit. Jednou z možností je tabule, jakou znáte ze školy. Tuto tabuli lze buďto nalepit na zeď anebo přímo vymalovat speciální barvou, což je poněkud složitější, zejména pokud si tento nátěr rozmyslíte. Doporučuje se nálepka, protože nevyžaduje tolik příprav. Ale záleží jen na vás, kterou volbu zvolíte. Určitě je pohodlnější a také levnější nálepka, ale pak už to nemá takový dojem, jako když si dítě opravdu může čmárat po celé zdi. Každopádně, když zvolíte tabuli, tak vaše děti jsou omezené pouze na křídy. Ale křídy lze koupit i barevné, takže i přesto můžete nechat rozvíjet umění vaší ratolesti.

Ze školy máme hrůzu

Mnoho lidí na školu vzpomíná velice rádo, protože to bylo období, kdy se moc nenadřeli a měli se dobře. Ale je spoustu těch, kteří na školu neradi vzpomínají a nechtějí si jí připomínat ve své domácnosti, a proto hledají jiné možnosti, než školní tabuli. A pravdou je, že můžete nechat své děti kreslit na zeď třeba fixem. Jedná se o speciální barvu, kterou vymalujete danou místnost a můžete své děti nechat vyřádit, protože fix jednoduše smažete. Tak si mohou děti každý den dělat novou výzdobu pokojíčku a vy nebudete mít starosti se zamalováváním, což je určitě výborná volba pro vás všechny.

Kreslit se dá i po nábytku

Vzhlede k tomu, že světem vládnou moderní technologie, nemusíte se omezit jen na zdi, naopak dopřejte svým dětem velice hravý pokojíček, kde budou mít nejen zeď celou pro jejich fantazii, ale mohou si čmárat po čemkoliv. Protože speciální tabule či nátěry nemusí být jen na zdech, ale stejně tak je můžete nalepit či vymalovat stůl či skříňku. Navíc malby vašich dětí na nábytku jsou dokonale originální výzdobou.

Čmárání není jen pro malé děti

Zeď, po které lze kreslit se hodí nejen do dětského pokoje, ale vhodná je i například do ložnice, kde můžete své drahé polovičce nechávat romantické vzkazy. Kromě toho je to také ideální volba pro firmy, protože ty mohou celou zeď plně využívat pro plánování či nápady svých zaměstnanců. Výhodou je, že to všichni uvidí před sebou a pokud máte dostatečně velkou místnost, tak to na zdi dost dlouho vydrží. Je to nejen velice nápadité, ale zejména praktické, což je při práci nejdůležitější. Potřebujeme něco, co ušetří čas a přitom by nám to stále připomínalo, co máme dělat a jak to máme udělat. A právě na to jsou tyto zdi ideální.

Zeď, na které se mohou vyřádit nejen vaše děti, ale také zaměstnanci firmy. Originální nápad je vkusný a velice praktický, tak dovolte svým dětem, aby plně využívali svůj pokojíček.

Autor příspěvku: Hedy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *